„Utenis“ bendradarbiaus su „Tiketa“

„Utenio” gerbėjai nusipirkti bilietus į komandos rungtynes galės neišeidami iš namų.
A lygos debiutantas Utenos „Utenis” pasirašė sutartį su ilgametę patirtį sporto srityje turinčia bilietų platinimo bendrove „Tiketa”.
„Tiketa” – tai pirmoji šalyje bendrovė, pristačiusi naujausios kartos bilietų platinimo sistemą, kuri teikia visas bilietų pardavimo paslaugas. Bilietus „Utenio” gerbėjai galės įsigyti bet kuriuo paros metu net neišeinant iš namų.

Standartinis bilietas į rungtynes Utenos stadione kainuos 1,50 euro, tiesa, rungtynių dieną jis brangs iki 2 eurų, todėl labai raginam visus futbolo gerbėjus įsigyti išankstinius pigesnius bilietus.
Studentams ir moterims bus taikoma 50 proc. nuolaida, t. y. – išankstinis bilietas šioms žmonių grupėms kainuos 0,75 euro, o rungtynių dieną – 1 eurą.
„Tiketos“ kasose ir internete bus prekiaujama tik išankstiniais bilietais.
Rungtynių dieną, bilietais bus prekiaujama tik stadione likus pusantros valandos iki mačo pradžios.
„Esame debiutuojanti komanda ir natūralu, kad savo sirgalius dar turime užsiauginti arba atsidėkoti ilgamečiams futbolo fanams už tai, kad jų dėka futbolas yra Lietuvoje, todėl nusprendėme, kad mokiniams ir senjorams rungtynių bilietas nieko nekainuos. Atvykus į stadioną būtinai turėkite asmens dokumentą,” – apie gražią akciją kalbėjo klubo vadovas Artūras Gimžauskas.
Pirmąsias rungtynes namuose „Utenis“ žais balandžio 26 dieną su šalies čempionų vardą ginančiu Vilniaus „Žalgiriu“.

udiena.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas