Į rungtynes su „Lietuvos rytu“ – su raudona apranga

Utenos „Juventus” klubas kyla į trečiojo Lietuvos krepšinio grando medžioklę. Sezono pradžioje parklupdę Kauno „Žalgirį”, visai neseniai patiesę Klaipėdos „Neptūną”, ketvirtadienį uteniškiai mes iššūkį iki šiol nei sykio klubo istorijoje dar neįveiktam Vilniaus „Lietuvos rytui”.

Artėjančios rungtynės kelia ažiotažą ne tik tarp žaidėjų bei trenerių, tačiau ir tarp sirgalių. Į Uteną visada atvyksta nemažai „Lietuvos ryto” gerbėjų, tad kova tribūnose taip pat yra viena sudedamųjų artėjančio mačo dalių.

Siekdami dar labiau sustiprinti savo aikštės pranašumą, ištikimiausi „Juventus” sirgaliai – „Raudonieji velniai” – ragina visus krepšinio mėgėjus ketvirtadienį į Utenos areną atvykti pasidabinus raudonos spalvos marškinėliais ar kita tokios spalvos aprangos detale.

Panaši akcija jau buvo surengta 2010 metų kovą – tuomet tai įkvėpė „Juventus” komandą pergalei prieš Prienų „Rūdupio” komandą. Šis laimėjimas garantavo uteniškiams ketvirtąją vietą LKL reguliariajame sezone. Pergalė ketvirtadienį taip pat gerokai sustiprintų „Juventus” galimybes šį reguliarųjį LKL sezoną baigti ketvirtoje pozicijoje.

„Juventus” ir „Lietuvos ryto” komandos ketvirtadienį mačą pradės 17.45 valandą.

udiena.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas