Perėjoje užpalietis partrenkė berniuką ir spruko

Penktadienį po pietų per eismo nelaimę pėsčiųjų perėjoje, Vaižganto gatvėje, ties prekybos centru „Rašė“, nukentėjo du mažamečiai vaikai. Septynmetis varėsi paspirtuką, o jo 10-metis draugas ėjo šalia. 90-metis Užpalių gyventojas, vairavęs „Peugeot“, partrenkė mažametį ir nesustojęs nuvažiavo.

Kaip portalui udiena.lt aiškino garbus senjoras, jis vaiko nė nepastebėjęs, tik, kilus sąmyšiui, trumpam kiek tolėliau sustojo, bet vėl įjungė pavarą ir nuvažiavo namų kryptimi. Policijos pareigūnai bėglį sugavo Aukštakalnio gatvėje ties PC „Norfa”.

Labiausiai nukentėjęs septynmetis buvo pristatytas į Utenos ligoninę, iš kurios skubiai reanimobiliu išvežtas į Vilnių. Jo draugas 10-metis atsipirko tik kojos nubrozdinimu. Vairuotojo automobilis policijos pareigūnų buvo nuvarytas į Utenos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, o pats vairuotojas išvežtas į ligoninę, nes trumpam buvo sutrikusi jo sveikata.
Po pusantros valandos silpnai girdintį užpalietį apklausė pareigūnai. Jis buvo blaivus, tačiau su negaliojančiu vairuotojo pažymėjimu.

Pirmadienį, rugpjūčio 1 dieną, patikslintais duomenimis, berniuko būklė jau yra stabili.

Laikraščio „Utenos dienos” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas