Įtariamajam dėl mirtinos avarijos suėmimas skirtas už akių

Utenos apylinkės prokuroras Mindaugas Rašinskas kreipėsi į Zarasų rajono apylinkės teismą, prašydamas už akių skirti suėmimą 24 metų Zarasų rajono gyventojui T. V. Jis įtariamas sukėlęs avariją, per kurią žuvo nepilnametė mergina ir pasišalinęs iš įvykio vietos.

Nelaimė Zarasų rajone įvyko birželio 24-ą, apie 1 val. nakties. Kelio Zarasai-Gražutė-Biržūnai 11-me kilometre rastas nuo kelio nuvažiavęs ir apvirtęs automobilis „Audi A6″. Avarijos vietoje rasta žuvusi nepilnametė automobilio keleivė.
Įtariama, kad avarijos metu automobilį vairavo T. V., kuris pasišalino iš įvykio vietos. Nedelsiant buvo paskelbta jo paieška, tačiau jis iki šiol nėra surastas.
Prokuroras M. Rašinskas kreipėsi į Zarasų rajono apylinkės teismą, prašydamas įtariamajam skirti suėmimą už akių. Teismas prokuroro prašymą patenkino, todėl vos surastas T. V. iškart bus suimtas.
Teisėsaugos pareigūnai prašo žinančius apie T. V. buvimo vietą ar jį mačiusius pranešti į artimiausią policijos komisariatą arba paskambinti Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Generalinės prokuratūros inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas