Septyni plaukelių šalinimo Aleksandrito lazeriu privalumai

Ilgalaikis plaukelių šalinimas lazeriu – tikra revoliucija grožio sektoriuje, sėkmingai nukonkuravusi prieš tai naudotus nepageidaujamų plaukelių šalinimo būdus. Lazeris veikia skleisdamas šviesos impulsus, kurie odoje virsta šiluma. Pastarieji nukreipti būtent į tamsesnį pigmentą, kas lemia, kad lazerio impulsas paveikia plauko folikulą, tačiau visiškai nedaro jokio poveikio aplinkiniams audiniams. Tad oda nedirginama, nenudeginama, anaiptol, po procedūros žavi glotnumu ir minkštumu. Lazerinis plaukelių šalinimas greitas, efektyvus, rezultatas ilgalaikis, o plaukelius šiuo būdu galima šalinti nuo bet kurios kūno vietos. Tačiau vienas aspektas gali tapti šiokiu tokiu galvos skausmu – kokį gi lazerį pasirinkti. Pastaruoju metu neginčijamu favoritu tampa Aleksandrito lazeris. Kokie šalinimo naudojant šią technologiją privalumai?

Ilgalaikis rezultatas

Aleksandrito lazeris jau per kelias pirmąsias procedūras sunaikina net apie 80 proc. plaukelių, o baigus procedūrų kursą bus sunaikinta net iki 95 proc. plaukelių tose vietose, kurios buvo veikiamos lazeriu. Prie tokių rezultatų labai svariai prisideda lazerio bangos ilgis. Čia svarbu pastebėti, jog kuo giliau sunaikinamas plaukas, tuo didesnė procedūrų sėkmė. Taigi Aleksandrito lazerio bangos ilgis siekia 755 nm, kas leidžia itin tiksliai pasiekti ir paveikti melaniną.

Sparta

Aleksandrito lazeris vienu metu veikia gana didelį odos plotą, todėl procedūrų laikas trumpėja. Pavyzdžiui, plaukelių šalinimui virš viršutinės lūpos reikės vos kelių sekundžių, plaukelius pašalinti pažastų srityje užtruks tik apie tris minutes, o kojoms ar kitam didesniam plotui reikės apie pusvalandžio.

Galia

Aleksandrito lazeriai išsiskiria pavydėtinu galingumu, kas leidžia jiems plauko folikulą paveikti giliai ir taip užkirsti kelią plaukeliams ataugti. Jei palygintume tai su senesnės kartos lazeriais, kurių galia nusileidžia Aleksandrito lazeriams, tai pastebėtume, jog plaukeliai su jais nebūdavo paveikiami labai giliai, tad svogūnėlis tuomet pilnai nesunaikinamas. Tai lemdavo, jog po kuri laiko plaukas tiesiog ataugdavo.

Lazerio šviesos pulsavimas

Tai dar vienas svarbus aspektas. Aleksandrito lazeriai veikia pulsuojančiai, tad jų spindulys nėra nuolat nukreiptas į folikulą, kas leidžia maksimaliai saugoti jūsų odą. Jei tų pulsų nebūtų, oda būtų deginama. Panašiai gali nutikti tada, jei pulsai bus per trumpi – gali apdeginti, sudirginti odą. Tačiau per ilgi pulsai irgi negerai – dėl šilumos stokos plauko folikulas nebus sunaikintas. Aleksandrito lazerio šviesos pulsų trukmė yra preciziškai tiksli ir apskaičiuota taip, kad maksimaliai būtų saugoma oda ir pasiektas laukiamas ilgalaikis rezultatas.

Jokių įaugusių plaukelių

Tie, kurie naudoja ar yra išbandę tokius būdus kaip plaukelių skutimas, depiliacija vašku, žino, ką reiškia įaugę plaukeliai. Tai diskomfortas, o kartais net ir infekcijos. Šalinant plaukelius lazeriu nebus jokių įaugusių plaukelių, galėsite tokią problemą pamiršti.

Nauda odai

Vienas iš labiausiai akcentuojamų Aleksandrito lazerio privalumų yra jo poveikis kolagenui – baltymui, kuris atsakingas už mūsų odos dailią išvaizdą ir stangrumą. Šis lazeris skatina natūralią kolageno sintezę, o tai reiškia, kad oda lieka minkšta, glotni ir puoselėjama.

Saugumas

Aleksandrito lazeriai yra pažangūs, modernūs ir visiškai saugūs jums bei jūsų odai. Tiesa, labai svarbu pasirinkti kompetentingą specialistą, kuris atliks procedūrą.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas