Bendrabučių kasdienybę drumsčia nelaimingi atsitikimai

Vėlų pirmadienio vakarą viename „prestižiškiausių” bendrabučių Utenoje kilo gaisras bendro naudojimo patalpoje. II aukšte esančiame tualete sudegė du foteliai, stipriai aprūko patalpos, nuo karščio išsilydė vamzdžiai.

Užsiliepsnojus nedidelei patalpai bendrabutyje, esančiame Vaižganto g. 22, iškart iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Kai jie atvyko, dūmai skendėjo antrajame ir trečiajame aukštuose, į lauką buvo evakuota 15 žmonių.
Kaip portalui udiena.lt pranešė ugniagesiai gelbėtojai, gaisro metu, kuris veikiausiai kilo dėl neatsargaus elgesio su ugnimi, sudegė du foteliai, apdegė lango rėmas, sutrūko stiklai, stipriai aprūko patalpos sienos ir lubos, apsilydė plastikiniai vamzdžiai.
Antradienio rytą gaisro vietoje jau darbavosi UAB „Utenos butų ūkis” darbuotojai, kurie keitė sudegusius vamzdžius naujais. Antrame aukšte gyvenanti kaimynė su žurnalistais nesileido į kalbas, tačiau praeidama pro šalį ironiškai šaipėsi, esą pavasarinė „komunistinė” tvarka vakar įvykusi: sudegė tai, kad buvo nebereikalinga. Esą dėl to nereikės nuo šiol sukti galvos, kaip išvalyti šias bendro naudojimo patalpas.
Gaisru domėjosi šalia apdegusių patalpų gyvenantis Egidijus, kuris pirmadienio vakarą matė kažkokį keistą apgirtusį asmenį. Jis įtaria, kad šis žmogus nebuvo šio namo gyventojas. Bendro naudojimo patalpomis naudojasi kelių butų, esančių II aukšte, gyventojai. Uteniškiai garsiai kalba, kad šiame bendrabutyje dažnai pasitaiko nelaimingų atsitikimų: per langą iškrenta puodai, o štai prieš kelis metus pro langą išlėkė žmogus.
Kaip tikino Egidijus, šiuo metu dalis gyventojų laikinai negalės naudotis tualetu.

D. Kazokaitės ir Utenos APGV nuotr.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas