Ignalinos sportininkai išlydėti į olimpinį festivalį Turkijoje

Europos jaunimo žiemos olimpiniame festivalyje Erzurumo mieste, Turkijoje, vasario 11–18 dienomis dalyvaus Ignalinos kultūros ir sporto centro biatlonininkai Raminta Dindaitė, Jokūbas Mačkinė (treneris Gintautas Čepulis) bei slidininkas Deimantas Kliševičius (treneris Karolis Baltakis).

Vasario 10 dieną Ignalinos rajono savivaldybės administracijoje surengtos sportininkų palydos. Treneris G. Čepulis sakė, kad festivaliui ruoštasi su dideliu užsidegimu ir noru, todėl puoselėjamos nemažos viltys. Sportininkų atranka, pasak trenerio, buvusi labai sunki ir įtempta, ne visiems stipriems sportininkams šįkart pasisekė. Kai kurie jų dalyvavo išlydėtuvėse ir pasidžiaugė draugų sėkme. Slidininkas Deimantas Kliševičius – Lietuvos jaunių čempionato laimėtojas ir prizininkas –  vienas iš penkių stipriausių Lietuvos slidininkų. Biatlonininkai Raminta ir Jokūbas puikiai pasirodė Baltijos šalių biatlono taurės varžybose ir tapo prizininkais, taip pat sėkmingai atstovavo jaunimo čempionatuose Austrijoje, Slovėnijoje. Po šio olimpinio festivalio slidininkai išvyks į pasaulio suaugusiųjų olimpinį čempionatą Suomijoje, o biatlonininkai – į Slovakijoje vyksiantį jaunių pasaulio čempionatą.
Šiuo metu Ignalinos kultūros ir sporto centre treniruojasi ir įvairioms varžyboms rengiamas 41 slidininkas ir 32 biatlonininkai.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas