Dalyvavimui žemės ūkio parodose – parama

Nacionalinė mokėjimo agentūra informuoja, jog iki šių metų kovo 31 dienos renkamos paraiškos pagal Žemės ūkio parodų, prekybos mugių, konkursų organizavimo ir dalyvavimo juose finansavimo taisykles. Paraiškas renka Žemės ūkio ministerija.

Nacionalinė parama skirta žemės ūkio parodoms, prekybos mugėms, konkursams, šviečiamiesiems renginiams organizuoti ir (arba) dalyvauti juose, leidiniams, skirtiems žemės ūkio ir maisto produktų pardavimams skatinti, finansuoti, leidybai organizuoti, taip pat kaimo vietovėse vykstantiems šviečiamiesiems renginiams, kuriais skatinamas kaimo gyventojų bendruomeniškumas, kultūrinis tobulėjimas, vietinės iniciatyvos, organizuoti.

Paraiškas gauti valstybės pagalbą ir nereikšmingą (de minimis) pagalbą gali teikti žemės ūkio sektoriaus, žuvininkystės ir akvakultūros sektoriaus įmonės, vykdančios pirminę žemės ūkio produktų, žuvininkystės produktų gamybos, perdirbimo ir prekybos veiklą ir dalyvaujančios žemės ūkio parodose, prekybos mugėse bei konkursuose.

Paramos lėšomis iki 100 proc. gali būti kompensuojami dalyvavimo mokesčiai, apmokamos kelionių ir gyvūnų vežimo, leidinių ir interneto svetainių, kuriuose skelbiama apie renginį, išlaidos. Taip pat gali būti finansuojamos ir parodoms, šviečiamiesiems renginiams skirtų patalpų bei stendų nuomos, jų sumontavimo ir išmontavimo paslaugų bei simbolinių prizų įsigijimo išlaidos.

Paraiškos teikiamos Žemės ūkio ministerijos Dokumentų valdymo ir interesantų priėmimo skyriui (Gedimino pr. 19. Vilnius, 290 kab.).

NMA inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas