Apdovanojo mokyklas: dvi iš jų Utenoje

„Kokius darbus kiekvienas iš jūsų pirmiausia nuveiktų, jei taptų švietimo ir mokslo ministru?”, – paklausė iš įvairių šalies mokyklų į susitikimą Švietimo ir mokslo ministerijoje atvykusių mokinių švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė. Čia antradienį padėkomis buvo apdovanoti nacionalinėje judriųjų pertraukų akcijoje dalyvavusios mokyklos.

Susitikime su švietimo ir mokslo ministre dalyvavo nacionalinėje judriųjų pertraukų akcijoje dalyvavusių mokyklų atstovai, mokinius atlydėję mokytojai, tėvai, Lietuvos moksleivių sąjungos (LMS) l.e.p. prezidentė Dovilė Bikelytė bei visuomeniniai ministrės patarėjai, kuriuos LMS delegavo praėjusių metų spalį.
Švietimo ir mokslo ministrė A. Pitrėnienė įteikė padėkas mokykloms, dalyvavusioms nacionalinėje judriųjų pertraukų akcijoje. Tai Ignalinos r. Didžiasalio „Ryto” gimnazija, Joniškio r. Gasčiūnų pagrindinė mokykla, Utenos Dauniškio gimnazija, Šiaulių r. Gruzdžių gimnazija, Utenos Krašuonos progimnazija, Vilniaus Barboros Radvilaitės pagrindinė mokykla, Plungės „Ryto” pagrindinė mokykla, Kauno Palemono gimnazija, Plungės Senamiesčio gimnazija, Šiaulių Juliaus Janonio gimnazija ir Naujosios Akmenės Ramučių gimnazija. Taip pat ministrės padėka buvo apdovanota šią akciją suorganizavusi Ignalinos rajono mokinių asociacija.
Pernai rudenį Ignalinos rajono mokinių asociacijai gimė idėja daryti judriąsias pertraukas iššūkio principu. Taip fiziškai aktyvios pertraukos virusas netruko pasklisti po visas rajono mokyklas. Akcijai pasiteisinus, asociacija ją perkėlė į nacionalinį lygmenį.

Švietimo ir mokslo ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas