Girtų vairuotojų pavardžių policija neviešins

Utenos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) informavo, kad nuo šiol interneto svetainėje www.utena.policija.lt nebus skelbiama informacija apie sustabdytus neblaivius vairuotojus.

Paklausta, kodėl nebeliko neblaivių vairuotojų pavardžių, Utenos AVPK atstovė spaudai Laura Palevičienė portalui udiena.lt sakė, kad atsižvelgiant į tai, jog policijai į akiratį vis pasitaiko pakartotinai pakliūvančių neblaivių vairuotojų, tad pavardžių viešinimas jų veikiausiai nepaveikia.
Pasak jos, nuspręsta neskelbti pavardžių dar ir todėl, kad ne visose apskrityse (apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų interneto svetainėse) tokia informacija apie neblaivius vairuotojus yra skelbiama.
„Iki šiol policija surinkdavo kitos teisėsaugos institucijos informaciją ir ją skelbė, o tai atliko šeši pareigūnai visoje apskrityje. Šie pareigūnai nebeskirs papildomai laiko tam, kad sudarinėtų sąrašus iš teismo nutarimų. Šių pareigūnų darbo laikas paskirstomas tiesioginėms funkcijoms vykdyti.
Dėl įvardintų priežasčių Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato interneto svetainėje nuspręsta nebeskelbti informacijos apie sustabdytus neblaivius vairuotojus”, – komentavo policijos spaudos atstovė.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas