Uteniškiai pralaimėjo svečiams iš Danijos

Iš esmės komandos sudėtį atnaujinęs „Utenis“ antradienį, liepos 18 dieną, stojo į kovą draugiškose rungtynėse su Danijos klubu HB „Koge“.

Futbolo mėgėjai buvo kviečiami į rungtynes pasižiūrėti, kaip atrodo komandos naujokai ir kaip suderinti žaidimo stygas pavyko per treniruočių stovyklą Birštone.
Tačiau pirmosios naujai suformuotos komandos rungtynės nebuvo sėkmingos: „Utenio” ekipa kontrolinėse rungtynėse namuose nusileido Utenoje stovyklaujančiai HB „Koge” komandai iš Danijos 1:3.
Rungtynes abi ekipos pradėjo greitu žaidimu, aikštėje netrūko kietos kovos.
Prabėgus 15 rungtynių minučių po greitos kontratakos HB „Koge” išsiveržė į priekį 1:0.
Po įvarčio svečiai iš Danijos toliau kontroliavo kamuolį, o „Utenio” ekipa pavienėmis atakomis grasindavo „Koge” vartininkui.
Artėjant pirmojo kėlinio pabaigai „Utenio” ekipos žaidėjas galingu smūgiu pasiuntė kamuolį svečių vartų link, bet vartininkas permušė kamuolį per skersinį.
Prasidėjus antrajam kėliniui svečiai padvigubino rezultatą – 2:0.
Antrajam kėliniui artėjant į pabaigą „Koge” komandos žaidėjas galingu smūgiu iš šešiolikos metrų nuginklavo uteniškių vartininką – 3:0.
Netrukus „Utenio” ekipa sušvelnino rezultatą 1:3. Tokiu rezultatu ir baigėsi mačas.
Ketvirtadienį „Utenio” klubas praneš apie komandos naujokus, o jau artėjantį sekmadienį, liepos 23 dieną, uteniškiai A lygos susitikime namuose priims Marijampolės „Sūduvą”.

Utenos „Utenio” inf., Vytauto Gimžausko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas