Penktąjį kartą išdalyti apdovanojimai jaunimui

Gruodžio 19 d. Utenos veiklusis jaunimas susibūrė į tradicinį renginį, miesto padangę drebinantį jau penktus metus. Mat dar rudenį Utenos visuomeninių jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas” paskelbė geriausiųjų rinkimus ir kvietė balsuoti už geriausius sportininkus, menininkus, savanorius, iniciatyvą, lyderius… Balsavimo rezultatai visuomenei iškilmingai ir triukšmingai buvo paskelbti minėtą gruodžio 19-ąją, Utenos kultūros centre surengus jaunimo apdovanojimus, į kurių ceremoniją atvyko nemažas būrys garbių svečių.

Garbingais apdovanojimais, tampančiais svaria paskata sėkmingai mokytis, aktyviai dalyvauti visuomeniniame gyvenime ir siekti užsibrėžtų tikslų, džiaugėsi Vytenis Zabulionis, gavęs statulėlę ir padėką už fotografijos žanro propagavimą, savitą raišką kitose meno srityse ir pelnytą nominaciją „Metų jaunasis menininkas”, Martynas Jurelė – už sportinius pasiekimus ir pelnytą nominaciją „Metų jaunasis sportininkas”, Rita Mikužytė – už aktyvumą, organizuotumą, puikiai atliktas mokinių tarybos pirmininkės pareigas Utenos Dauniškio gimnazijoje ir pelnytą nominaciją „Metų jaunimo lyderis”, Benjaminas Venslovas – už daugkartinį dalyvavimą ir prizines vietas olimpiadose bei pelnytą nominaciją „Metų protas”, Laurynas Katinas – už aktyvų savanoriavimą Utenos rajono jaunimo organizacijose, miesto renginiuose ir pelnytą nominaciją „Metų savanoris”. Apdovanota buvo ir jaunimo organizacija: Lietuvos moksleivių sąjungos Utenos mokinių savivaldų informavimo centras – už darbą su mokinių savivaldomis, renginių organizavimą ir pelnytą nominaciją „Metų jaunimo organizacija” bei gatvės kultūros renginio „Gyvenimas kitokiu ritmu 2013″ organizatoriai – už iniciatyvumą, kryptingą jaunimo užimtumo veiklą ir pelnytą nominaciją „Metų iniciatyva”.
Kiekvienas apdovanotasis buvo palydimas audringų plojimų ir šūksnių. Juo sveikino draugai, bendraklasiai, bendraminčiai. Sakę padėkos kalbas, laimingieji kartu ir jaudinosi, ir džiaugėsi, ir žadėjo išlikti tokie pat aktyvūs. Jaudulį ramino muzikiniai intarpai ir šmaikštūs vakaro vedėjų pokštai. Jaunimo apdovanojimas ir Utenos visuomeninių jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas” prezidentės Dovilės Bikelytės padėka buvo įteikti ir Adolfo Šapokos gimnazijos pučiamųjų instrumentų orkestro vadovui Vytautui Latonui už nuoširdžią pagalbą ir nuolatinį bendradarbiavimą, organizuojant įvairius renginius.

Utenos r. savivaldybės administracijos ir „Utenos dienos” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas