Girti vairuotojai su automobiliais šėliojo ir keliuose, ir miesto gatvėse

Praėjusį savaitgalį Utenos miesto gatvėmis ir rajono keliais neatsakingi vairuotojai, sėdę girti prie automobilio vairo, pateko į policijos pareigūnų akiratį, o kai kurie sukėlė ir eismo įvykius.

Utenos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad praėjusį penktadienį Aukštaičių gatvėje buvo sustabdytas automobilis „Audi A4“, jį vairavo Rasos gatvės gyventojas, kuriam nustatyta 1,7 promilės girtumas.

Du girti vairuotojai sukėlė eismo įvykius. Šeštadienį apie 16.16 val. Utenos rajone, kelyje Gečiai-Kuktiškės-Tauragnai, automobilis „Škoda Fabia“, vairuojamas neblaivaus (nustatytas 1,02 prom. girtumas) Ukrainos piliečio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu nukentėjo kartu važiavęs Ukrainos pilietis, gimęs 1982 metais, kuris išvežtas į gydymo įstaigą.

Sekmadienį pasivažinėjimas nesėkmingai baigėsi ir uteniškiui, kuris Užpalių seniūnijoje, Ilčiukų kaime, automobiliu „Audi Avant“ vertėsi nuo kelio sankasos į pakelės griovį. Vairuotojui, gimusiam 1985 metais, nustatytas 3,19 prom. girtumas.

Tą pačią dieną Aukštakalnio gatvėje girta moteris, į alkotesterį įpūtusi 1,78 prom., atsitrenkė į du stovinčius automobilius „VW Golf“, ir „Volvo S60“ ir juos apgadino.

Laikraščio „Utenos diena“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas