Odos priežiūros priemonės: kaip pasirinkti kremą veidui?

Nesvarbu kokio odos tipo ir veido oda, tačiau bet kokiu atveju norisi rasti sau tinkamiausiais priemones, kurios padėtų džiaugtis spindinčia ir sveika veido oda kasdien. Deja, ne visada lengva atrasti tai, kas patiktų ir nuolat teiktų džiaugsmą. Kiekvienas iš veido kremo tikisi vis kitokio poveikio, todėl visuomet kremą būtina rinktis pagal norimą poveikį, savo poreikius. Taip pat kartais skirtingais sezonais tenka rinktis i visai kitokius kremus – tai kas apsaugoja nuo saulės daromos žalos, nebūtinai apsaugo nuo šalčio. Kad būtų lengviau pasirinkti veido priežiūros priemonę, geriausia apgalvoti kokie ingredientai jums teikia naudos ir kokie kremai, kuriuos esate turėję, visiškai netenkino. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į odos tipą ir tik tuomet rinktis kremą bei kitas priežiūros priemones.

Riebios odos savininkės greičiausiai nuolat skundžiasi tuo, kad makiažas greitai nubėga, o veidas pradeda nemaloniai blizgėti. Nors įprastai tokios išdaigos tikrai netenkina, pasidžiaugti tikrai yra kuo – riebią odą turintys ilgiau išlaiko odos jaunatviškumą, ji ne taip greitai sensta, atsiranda mažiau raukšlių. Su lyg laiku odos riebumas susitvarko, tačiau iki to laiko su šia problema ilgai tenka kovoti. Puikių kremų kovai su riebumu galite rasti www.kosmetikosparduotuve.lt parduotuvėje. Renkantis kremą riebiai veido odai patartina atkreipti dėmesį į kai kuriuos ingredientus. Tokiai odai itin tinka medetkų ekstraktai, ramunėlės, kraujažolės, cinkas, arbatmedis bei alavijas. Jie padeda sunormalizuoti riebalų išsiskyrimą. Žinoma, prieš makiažą vis tiek vertėtų visada odą nuvalyti su specialia servetėle ar toniku, skirtu riebiai odai. Tai padės sumažinti odos riebumą. Taip pat po makiažo padėti gali ir biri ar kompaktinė pudra.

Kovojantiems su spuogais tikras gelbėtojas gali būti arbatmedis, todėl ieškokite kremų, aliejukų ar kitų priemonių būtent su šiuo ingredientu. Jis veikia priešuždegimiškai, todėl neerzins odos ir padės efektyviai atsikratyti spuogelių. Svarbiausia vengti tų odos priežiūros priemonių, kuriose yra alkoholio ar kvepalų, nes tai gali paskatinti tik dar didesnes veido odos problemas.
Sausai odai didžiausias gelbėtojas gali būti hialuronas, kurį galima vis dažniau pamatyti įvairiose veido odos priežiūros priemonėse. Tai puikus drėkiklis, kuris sulaiko drėgme giliuosiuose odos sluoksniuose – būtent to sausai odai itin reikia. Jei mėgstate natūralesnius kremus, tuomet reikia rinktis turinčius riebesnių aliejų savo sudėtyje. Puikiai tiks alyvuogių aliejus, jojobos, bei sviestmedžio aliejai. Sausos odos savininkėms būtina naudoti ir naktinį kremą, kad per naktį oda galėtų įsisavinti jai reikalingų medžiagų.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas