Sočioji raugintų kopūstų sriuba

Reikės: 500 g kiaulienos faršo, 200 g raugintų kopūstų, 2 morkų, 4 bulvių, 100 g šparaginių pupelių, 2 šaukštų pomidorų padažo, svogūno, 2 sultinio kubelių, prieskonių pagal skonį.
Gaminimas: į puodą sluoksniais dėkite raugintus kopūstus, pjaustytas morkas ir bulves, susmulkintą svogūną, šparagines pupeles, berkite prieskonius. Viską užpilkite verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų, kai užvirs ant viršaus dėkite mėsos kukulius. Virkite kol suverda bulvės ir kopūstai. Įdėkite pomidorų padažo.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas