„Mados virusas 2015“ žiūrovus stebino originalių kolekcijų gausa

Trečiadienį Utenos kultūros centre jau 21-ą kartą vyko tradicinis Utenos kolegijos Aprangos dizaino ir technologijos studijų programos studenčių ir jų dėstytojų organizuojamas renginys „Mados virusas 2015″. Ant podiumo buvo galima išvysti ne tik Utenos kolegijos studenčių ir absolvenčių, bet ir svečių iš Rezeknės aukštosios mokyklos (Latvija), Vilniaus kolegijos, Visagino Kūrybos namų Meno mokyklos, Utenos Dauniškio ir Adolfo Šapokos gimnazijų sukurtas kolekcijas.

Šiais metais renginys buvo skiriamas Tarptautinei šeimos dienai, todėl visų kolekcijų autoriai pristatydami savo darbus palietė jautrią šeimos temą. Šventės šūkiu tapo prasmingi žodžiai: „Aš niekada nebūsiu vienas”. Renginio dalyvius sveikino Utenos kolegijos direktoriaus pavaduotoja mokslui ir plėtrai Vitalija Bartuševičienė, linkėdama pasisemti stiliaus idėjų
„Mados virusas 2015″ ne tik džiugino mados naujovių ištroškusius žiūrovus, bet ir tapo labdaringos misijos „Tyras žvilgsnis”, kurią įgyvendina Utenos kolegijos studentų iniciatyvinė grupė, baigiamuoju akordu. Kol dizaineriai ir modeliai ruošėsi pristatyti savo unikalias kolekcijas, žiūrovams nuobodžiauti neleido vaikų popchoras „Žiogas”, vadovaujamas Linos Jurkaitienės, vokalinis ansamblis „Žiburiukai” (vadovė Lina Gaižauskienė) bei sesės Ugnė ir Liepa Malinauskaitės.
Prieš renginį ir pertraukos metu svečiai turėjo galimybę paremti Utenos šeimos ir vaiko gerovės centrą, įsigyti spalvingų bei pagal vaikų piešinius sukurtų atvirukų.

udiena.lt inf., G. Maksimavičiūtės nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas