Troškinti vištienos kukuliai

Reikės: 500 g vištienos faršo, 1 svogūno, 1 kiaušinio, žiupsnelio druskos, šiek tiek pipirų, 0,5 šaukštelio čiobrelių, 5 pomidorų, 2 saldžiųjų raudonųjų paprikų, česnako skiltelės, sviesto.

Gaminimas: svogūną nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Sumaišykite su vištienos faršu. Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir čiobrelių. Gerai išminkykite ir formuokite nedidelius kukulius. Paprikoms išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite stambesniais gabaliukais ir sumaišykite su paprikomis ir išspaustu česnaku. Kepimo indą gausiai ištepkite sviestu. Įberkite pusę pomidorų mišinio ir paskleiskite plonu sluoksniu. Sudėkite vištienos kukulius, į tarpus supilstykite likusį pomidorų mišinį. Uždenkite dangčiu arba kepimo folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40–50 minučių.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas