Reikės: 3 pakelių sausainių („Selga” arba „Gaidelis”), vieno indelio (389 g) saldinto sutirštinto kondensuoto pieno, 400 mililitrų grietinėlės (35% riebumo), dviejų citrinų sulčių, 100 mililitrų pieno.
Gaminimas:
1. Grietinėlę, kondensuotą pieną, citrinos sultis pilkite į dubenį, bei mikseriu plakite maždaug 5–7 minutes tol, kol kremas tampa tirštas, t. y. laiko savo formą.
2. Tuomet sausainius įmerkite į pieną bei dėkite į lėkštę (3×4 arba pagal savo lėkštės matmenis), tepkite kremo, vėl sluoksnį piene pamirkytų sausainių, ir t. t.
3. Palikite kremo aptepti tortą. Palaikykite bent 3–4 valandas, kad tortas sutvirtėtų, o geriausia palikite šaldytuve per naktį.