Įdaryti baklažanai

Reikės: 2 baklažanų,, morkos, paprikos, svogūno, 300 g vištos krūtinėlės, 200 g grietinėlės, 150 g fermentinio sūrio, alyvuogių aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų.

Gaminimas: baklažanus perpjaukite išilgai per pusę ir palaikykite 30 minučių sūdytame šaltame vandenyje. Vištos krūtinėlę apvirkite. Į keptuvę berkite smulkintą svogūną, papriką, tarkuotą morką. Iš vieno baklažano išskaptuokite vidų, supjaustykite kubeliais ir berkite į keptuvę su kitomis daržovėmis. Supjaustykite vištieną ir viską trumpai pakepkite. Pagardiname prieskoniais ir viską užpilkite grietinėle. Dar kelias minutes pakaitinkite. Išskaptuokite likusį baklažaną. Sudėkite baklažanų puseles į skardą, pašlakstykite aliejumi ir dėkite paruoštą įdarą. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 220 laipsnių, apie 30 min. Pabarstykite tarkuoto sūrio. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas