Cukinijų blynai

Reikės

kilogramo cukinijos, 3 kiaušinių, stiklinės kvietinių miltų, 300 g Daktariškos dešros, svogūno, 2 morkų, petražolės pagal skonį, druskos, maltų juodųjų pipirų ir aliejaus.

Gaminimas:
nulupkite cukiniją, rupiai sutarkuokite ir truputį nusunkite. Taip pat sutarkuokite morkas ir dešrą. Į cukinijos masę dėkite sutarkuotas morkas, dešrą, įmuškite kiaušinius, berkite miltus ir smulkiai pjaustytą svogūną ir smulkintą petražolę. Masę pasūdykite, pagardinkite juodaisiais pipirais, išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynus (dideliame kiekyje aliejaus).

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas