Reikės: mėgstamų salotų, 2 burokėlių, 100 g fetos sūrio, saujos graikinių riešutų, šaukšto alyvuogių aliejaus, šaukšto medaus, šaukšto garstyčių, šaukšto citrinų sulčių, mėgstamų prieskonių.
Gaminimas: galite naudoti salotų mišinį arba vienos rūšies salotas. Salotas gerai nuplaukite, suplėšykite ir sudėkite į lėkštes. Virtą burokėlį nulupkite, perpjaukite per pusę, supjaustykite plonomis riekelėmis arba tarkuokite ir dėkite ant salotų. Smulkintus graikinius riešutus, fetos sūrį dėkite ant salotų. Sumaišykite alyvuogių aliejų, medų, garstyčias ir citrinų sultis. Užpilu apšlakstykite salotas ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais.