Kraupi avarija ties Utena nusinešė mažamečių gyvybes

Penktadienio vakarą, apie 19 val., kelyje Utena-Tauragnai, ties Mockėnų kaimu, esant labai slidžiai kelio dangai susidūrė du lengvieji automobiliai. Avarijos metu vietoje žuvo du mažamečiai vaikai, kiti avarijoje nukentėję keleiviai atsidūrė ligoninėje.

31-erių uteniškės R. T. vairuojamas lengvasis automobilis „Rover” kelyje slydo šonu ir atsitrenkė į priešais važiuojančią „Audi”, kurį vairavo vyriškis iš Medenių kaimo. Žuvo „Rover” automobilyje ant vaikiškos kėdutės diržais pritvirtintas (gimęs 2008 m.) berniukas ir 14 metų mergaitė, sėdėjusi galinėje sėdynėje. Pirminiais duomenimis, vairuotoja komos būsenos išvežta į Vilniaus ligoninę, o su ja važiavusi 31-erių moteris L.T. buvo perduota medikų globai, tačiau sudėtingų sužalojimų išvengė.

„Audi” automobilį vairavęs 32 metų Medenių kaimo gyventojas V. L. dėl patirtų sudėtingų traumų paguldytas į Utenos ligoninę. Įtariama, kad vyriškiui lūžo dubens kaulai ir pažeistas stuburas.

Aiškindamiesi avarijos priežastis, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai įvykio vietoje triūsė beveik dvi valandas. Jiems talkino Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai gelbėtojai, kurie iš sumaitotų automobilių padėjo ištraukti kūnus. Avarijos metu automobiliai ypač stipriai sudaužyti.
Kurį laiką kelias link Tauragnų buvo užtvertas, todėl važiuojantys automobiliai buvo nukreipti per Mockėnų kaimą.

Kreipiamės į geros valios žmones, galinčius paremti tragedijos ištiktos šeimos artimuosius, kuriems reikalinga finansinė parama laidojant avarijoje žuvusius sesutę ir broliuką. Pinigus galite pervesti į močiutės Janės Tervydienės sąskaitą LT 837300010032268231 (Swedbank).

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas