Virtinukai su varške

Reikės: 600g miltų, 4 šaukštų aliejaus, 200 ml vandens, 500 g varškės, 2 kiaušinių, šiek tiek petražolių ir krapų, 2 česnako skiltelių, druskos.
Gaminimas: miltus sutrinkite su aliejumi, kol jie tampa skaidrūs, supilkite stiklinę vandens ir išminkykite. Tešla turi nelipti prie pirštų. Sutrinkite varškę su kiaušiniais, pagardinkite petražolėmis ir krapais, išspauskite 2 česnako skilteles, pagal skonį berkite druskos ir viską gerai išmaišykite. Iškočiokite tešlą, įdarykite varške ir darykite norimos formos virtinius. Virkite pasūdytame vandenyje. Kai virtiniai iškils į viršų, virkite apie 5 minutes. Patiekite su mėgstamu padažu.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas