Vengriškas guliašas

Reikės
400 g jautienos, 2 šaukštų aliejaus, 125 ml raudonojo vyno, 125 ml vandens, 4 paprikų, 3 svogūnų, 100 g pievagrybių, šiek tiek petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį, šaukštelio maltos paprikos.

Gaminimas:
jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Pagardinkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje. Kai jautiena apkeps, supilkite vyną, karštą vandenį ir troškinkite. Mėsa turi būti apsemta. Paprikas, svogūnus supjaustykite juostelėmis. Po 40 min. prie mėsos suberkite daržoves ir troškinkite dar apie 30 min. Tada suberkite atskirai apkepintus pievagrybius, pagardinkite prieskoniais. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Patiekite su virtomis bulvėmis ar makaronais.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas