Sūrio pyragas

Reikės
150 g cukraus, 150 g sausainių, 80 g sviesto, 350 g maskarponės, 250 g sūrio „Philadelphia“, 2 kiaušinių, žaliosios citrinos.

Gaminimas:
sausainius sutrupinkite, supilkite ištirpintą sviestą ir viską gerai išmaišykite. 20 cm kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite sausainių masę ir ranka paspauskite, kad išeitų pagrindas. Jį apkepkite 200 °C orkaitėje apie 10 min., kad sutvirtėtų. Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, sudėkite sūrius, supilkite pusės žaliosios citrinos sulčių ir suberkite sutarkuotą jos žievelę. Maišykite, kol masė bus vientisa. Gautą masę supilkite ant pagrindo. Orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 160 °C ir kepkite apie 50–60 min., kol varškės masė sutvirtės. Kelioms valandoms palikite pyragą atvėsti. Galite papuošti uogomis.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas