Lašišų, tarkuotų kiaušinių ir sūrio salotos

Reikės: 200 g karštai rūkytų lašišų, 250 g majonezo, žiupsnelio citrininių pipirų, 100 g tarkuoto fermentinio sūrio, 5 virtų kiaušinių, 1–2 svogūnų.
Marinatui paruošti: 150 ml vandens, 1–2 šaukštų cukraus, 1–2 šaukštelių acto (30 proc.).

Nuluptus svogūnus supjaustykite gabaliukais, užpilkite stipriu saldžiu marinatu (užvirinkite vandenį, ištirpinkite cukrų ir supilkite actą). Tegu pastovi 15 minučių, kad dingtų aitrumas, tada svogūnus nuvarvinkite. Išvirkite ir ataušinkite kiaušinius. Trynius atskirkite nuo baltymų ir atskirai sutarkuokite. Skaidriame dubenyje sluoksniais sudėkite gabaliukais supjaustytas lašišas, kiaušinių baltymus, marinuotus svogūnus, sūrį, trynius. Ant kiekvieno sluoksnio užpilkite citrininiais pipirais pagardinto majonezo. Palaikykite šaldytuve bent porą valandų arba iki kitos dienos.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas