Burgundiška jautiena

Reikės: 500 g jautienos (be taukų), 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų, 100 g kiaulienos lašinių, 60 g svogūnų, 1 skiltelė česnako, 1 morka, 1 šaukštas taukų (kiaulių) arba aliejus, 2 stiklinės raudono vyno, rozmarinų, čiobrelių, druskos, juodųjų pipirų.

Gaminimas: kubeliais supjaustytus lašinius kepkite su aliejumi storo dugno puode. Tuomet sudėkite supjaustytą mėsą su svogūnais ir gerai apkepinkite iš visų pusių. Kai mėsa apkepusi, dėkite miltus, sumaišykite, pilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, sutrintą česnaką, supjaustytą morką. Kai iškyla pirmieji burbuliukai, sumažinkite karštį iki minimalaus ir lėtai troškinkite mažiausiai 2,5 valandos.
Kai kurios šeimininkės į šį patiekalą dar deda apelsino žievelės, o puodą ant silpnos ugnies laiko 7 valandas – per naktį.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas