Konservai šunims: pagal ką rinktis?

Konservuoto ėdalo šunims pasirinkimas didžiulis, neretai kiek sugluminantis net ilgus metus keturkojį turinčius šeimininkus, tad ką kalbėti apie tuos, kurie naują šeimos narį įsigijo visai neseniai. Kaip teisingai pasirinkti ir ką vertinti, jei dairotės konservų savo šuniui?

Pirmiausia – specialieji poreikiai

Jeigu Jūsų šuniukas turi specialiųjų poreikių, pavyzdžiui, dantų problemų, alergiją tam tikriems produktams, virškinimo sutrikimų ar kitų, atsižvelkite į tai rinkdami jam ėdalą. Tai gali padėti gerokai susiaurinti alternatyvų skaičių.

Kitas žingsnis – sudėtis

Toliau rinkdami maistą šuniui būtinai skaitykite ingredientų sąrašą. Svarbu, kad pirmuoju numeriu būtų įrašyta mėsa. Kodėl? Tai reikš, kad jos kiekis ėdalo sudėtyje yra didžiausias. Mėsa šunims gali būti labai įvairi: tiek paukštiena, tiek ir žvėriena, žuvis, jautiena ar kita. Mėsai draugiją papildyti gali daržovės, uogos, grūdai, bet tokios sudedamosios dalys neturėtų sudaryti ėdalo pagrindo.

Konservų klasė

Jei dar nesate patyręs šuns maisto žinovas, tuomet būtinai pasidomėkite gyvūnams skirto ėdalo klasėmis: Economy, Premium bei Super Premium. Aukščiausia yra Super Premium – jai ir turėtumėte teikti prioritetą. Šios klasės konservai užtikrins subalansuotą Jūsų keturkojo mitybą.

Gamintojas

Tikslinga prioritetą teikti gerai žinomiems ir šunims skirto ėdalo sektoriuje puikiai vertinamiems gamintojams. Pasinaudokite galimybe patogiai pirkti internetu. Platų ėdalo pasirinkimą ir geriausių gamintojų produkciją rasite https://evet.lt/category/maistas-sunims?maisto-rusis2=konservai pasiūloje.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas