Reikės: 200 g virtų burokėlių, 200 g virtų morkų, 200 g virtų bulvių, 200 g mėgstamos silkės, 100 g svogūno, 200 g granato sėklų, majonezo, druskos ir juodųjų pipirų.
Gaminimas: sutarkuokite išvirtas daržoves. Didelės lėkštės viduryje pastatykite stiklinę ir sluoksniuokite salotas. Pirmas sluoksnis: aplink stiklinę dėkite silkės gabaliukus, pusę tarkuotų burokėlių, kepintų svogūnų, pagardinkite prieskoniais, uždėkite majonezo. Antras sluoksnis: sudėkite silkės gabaliukus, sluoksnį bulvių, morkų, vėl pagardinkite prieskoniais ir padenkite majonezu. Taip sudėkite visus produktus – aplink stiklinę turėtų išeiti žiedas. Paskutinis sluoksnis: sudėkite burokėlius ir gausiai aptepkite majonezu, išimkite stiklinę ir ant viršaus išdėliokite granatų sėklas.