Oro valytuvas – ir alergijų namuose kaip nebūta

Pasak Lietuvos higienos instituto, mūsų šalyje alergiški yra maždaug 44–45 žmonės iš 1 000. Tarp vaikų šis skaičius yra maždaug tris kartus didesnis, o bendros tendencijos rodo, jog alergiškų žmonių tik daugėja. Viso Lietuvoje turime 120–150 tūkstančių žmonių, kurie kiekvienais metais daugiau ar mažiau kenčia dėl: žydinčių augalų, ore sklandančių dulkių, jų kvėpavimo takus dirginančių nešvarumų. Tačiau to kentėti, bent jau namuose, nebūtina. DAIKIN oro valytuvas gali eliminuoti kone visus alergenus iš oro bei sukurti tokį komfortą, kokio nusipelnėte – be sudirgusių nosių ar kvėpavimo takų!

Kaip veikia DAIKIN oro valytuvai?

Kaip vienas pajėgiausių įrenginių savo kategorijoje, DAIKIN oro valytuvas išnaudoja modernių technologijų ir laiko patikrintų sprendimų visumą tam, kad iš oro pašalintų kuo daugiau taršos, dirgiklių, alergenų.

Taip pat, kaip ir kituose oro valytuvuose, DAIKIN įrenginio viduje rasime HEPA ir kitų rūšių filtrus. Skirtingai nei biudžetinės klasės įrenginiuose, čia filtrų yra daugiau – net trys. DAIKIN įrenginyje esantys aukštos kategorijos HEPA filtrai surenka iki 99 % žiedadulkių, įprastų naminių dulkių ar kitų taršos dalelių, kurių skersmuo gali būti vos 0,1 mikrono. Įsiurbiamas oras praeina pro trigubą filtravimo sistemą, tad jį apdoroja ne tik elektrostatiniai HEPA filtrai, bet ir oro srovės regeneravimo ir dezodoravimo filtrai. Tai reiškia, kad iš oro ne tik pašalinama tarša, bet ir nemalonūs kvapai.

Galima net įjungti specialų anti-žiedadulkių režimą, kad DAIKIN oro valytuvas itin efektyviai pašalintų žiedadulkes iš oro. Tai tampa be galo aktualu pavasarį, prasidėjus medžių, krūmų ir gėlių žydėjimui, kuomet alergijos paūmėja.

Patogus naudojimas ir komfortas namuose

Kuomet daug kas įsivaizduoja oro valytuvą, jų galvoje atsiranda vaizdiniai su griozdišku, garsiai ūžiančiu įtaisu, kuris nė kiek neprisideda prie komforto didinimo, o verčiau jį tik mažina. Su DAIKIN oro valytuvu taip nėra, kadangi šis oro drėkintuvas-valytuvas veikia tikrai tyliau už daugumą kitų įrenginių, pasižymi lengvu ir patogiu valdymu, užima sąlyginai nedaug erdvės, gali atlikti skirtingus procesus bei tiek nekrenta į akis, kiek kai kurie kiti oro valytuvų modeliai.

Garso tyrimai parodė, kad DAIKIN valytuvai orui gali veikti labai tyliai. Pasirinkus „Silent“ režimą, įrenginys skleidžia vos 19 dB(A) garsą (kaip tylus šnabždesys), o drėkinimo režimu garsas siekia 25 dB(A), tad kasdienei veiklai jis netrukdys.

Kompaktiškiausias įrenginio modelis MC55W yra 27 cm pločio ir 50 cm aukščio, tad jį nesunkiai galima pastatyti bet kurioje patalpoje ir greitai išvalyti orą. Maksimaliu veikimo režimu, jūsų DAIKIN oro valytuvas gali per valandą apdoroti 330 m³ oro. Daugumoje namų kambarių tai leis orą išvalyti net keletą kartų vos per vieną valandą.

Apsauga nuo pavojus keliančių virusų – DAIKIN išskirtinumas

Vienas iš didžiausių privalumų, ką vartotojams gali pasiūlyti DAIKIN oro valytuvas-jonizatorius, yra ne tik spartus žiedadulkių surinkimas ar nemalonių kvapų pašalinimas. DAIKIN inžinierių dėka, patentuota „Flash Streamer“ (liet. staigaus srauto) technologija iš oro gali pašalinti net 99,97 % virusų. Kaip tai įmanoma?

Įrenginio viduje sukuriamas įgreitintų elektronų srautas. Jie išleidžiami į orą, kur jungiasi prie deguonies ir azoto molekulių. Gaunami jonai, kurie turi virusus nukenksminančią galią. Šis efektyvumas įrodytas laboratoriniai tyrimais – moksliškai. Veikdamas DAIKIN oro valytuvas taip pat nukenksmina ir grybelinius užkrėtimus, kai kurias pavojingas bakterijas. Jis padidins komfortą namuose visomis prasmėmis!

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas