Avariją mieste sukėlė galimai apsvaigęs vairuotojas

Antradienio popietę Utenoje įvykusioje avarijoje vos per plauką pavyko išvengti aukų. Galimai neblaivaus vairuotojo vairuojamas VW „Golf” rėžėsi į „Volvo”. Eismo įvykio metu „Golf”, perskridęs šaligatvį, nulaužė betoninį stulpelį ir įskrido į privačiame kieme stovėjusį šiltnamį.

Apie 15 val. Utenoje Molėtų gatve važiavęs automobilis „Volvo” būtų sėkmingai pasiekęs tikslą, jei ne iš Birutės gatvės visu greičiu lėkęs ir į pagrindinį kelią įskridęs „Golf” nebūtų užkirtęs kelio. „Volvo” vairuotoja portalui udiena.lt pasakojo, kad ji iš priemiesčio važiavo į mokyklą pasiimti savo vaiko ir staiga jai kelią užkirto „golfas”, kuris pirmiausia rėžėsi į „Volvo”, o nuo smūgio peršoko šaligatvį, perlaužė betoninį stulpelį bei prie tujų gyvatvorės stovėjusio šiltnamio šoną.
Namo šeimininkai sakė labai išsigandę ir piktinosi, kad šia gatve dažnai dideliu greičiu pralekia automobiliai. Kitas Molėtų gatvės gyventojas antrino, kad dėl šios priežasties ne kartą buvo kreiptasi į policijos pareigūnus, Utenos rajono valdžią ir prašyta, kad šioje gatvėje būtų pastatyti greičio matuokliai. Tačiau kol kas į prašymus neatsižvelgta, todėl gyventojai baiminasi, kad ateityje gali būti ir aukų.
Portalo udiena.lt žiniomis, „Golf” vairuotojas atsisakė pūsti į alkotesterį, atvykę policijos pareigūnai jį išvežė į areštinę.
Avarijos liudininkas pasakojo, kad maždaug 30 metų vairuotoją matęs vartojant alkoholį, o vėliau jis sėdęs į svetimą automobilį ir išvažiavęs. Tačiau kelionė tęsėsi neilgai.
Į eismo įvykio vietą atskubėjo policijos pareigūnai ir ugniagesiai gelbėtojai, kurie surinko ant kelio išsiliejusius tepalus.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Linos Narčienės nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas