Įdaryta vištos krūtinėlė

Reikės: 4 vištos krūtinėlių, 50 g fermentinio sūrio, saujos pievagrybių, šiek tiek petražolių, mairūno, druskos ir pipirų, aliejaus.

Gaminimas: iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą. Vištos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai įtrinkite prieskoniu ir kimškite įdarą. Smeigtukais susmeikite ir dėkite į kepimo formą, pateptą aliejumi. Kepkite apie 40 minučių 180 °C orkaitėje, periodiškai įpilkite šiek tiek vandens. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas