Avarija – be skaudžių pasekmių

Gruodžio 4-os vakarą, apie 19.30 val., Taikos ir Kupiškio gatvių sankryžoje esant prastam orui (lijo) įvyko dviejų automobilių susidūrimas. Nukentėjo viename iš automobilių važiavusi vairuotojo dukra, kuri greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo išvežta į Utenos ligoninę.

Kaip aiškino nukentėjusiosios tėvas, vairavęs lengvąjį automobilį „Audi A6″, jo dukrai nieko rimto nenutiko. Tik, kaip „Utenos dienai” sakė vairuotojas, matyt, nuo diržo po susidūrimo su kitu automobiliu jai buvo stipriai sutrenkta pilvo sritis. Medikai visgi nutarė apžiūrėti atidžiau ir išsivežė nukentėjusiąją į ligoninę. Nei „Audi A6″ vairavęs tėvas, nei kitas keleivis nenukentėjo.

Kitą automobilį – „Ford Focus” – vairavusi moteris „Utenos dienai” tvirtino, jog sankryžoje automobilių nebuvo, o šio, su kuriuo jis susidūrė, šviesos matėsi dar tolokai, todėl ji ir nusprendė įvažiuoti į sankryžą. Anot jos, „Audi A6″ greitis, matyt, buvo kiek didesnis nei leistina važiuoti mieste. Kiekvieną dieną vairuojanti uteniškė niekaip negalėjo suvokti, kad ją kitas automobilis taranavo jau kirtus kelio vidurio liniją.
Moteris sužalojimų išvengė, mat lemtingu momentu suveikė apsaugos pagalvės.
Vėliau iš įvykio vietos patraukus automobilius, po 20 valandos atskubėję ugniagesiai gelbėtojai nušlavė plačiai po važiuojamąją kelio dangą pažirusias automobilių duženas.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas