Bikuškyje supleškėjo medinis namas

Antradienio vakarą Bikuškyje (Sudeikių sen.) liepsnojo medinis namas. Atskubėję ugniagesiai–gelbėtojai kovojo su liepsnomis, kurios jau buvo pasiglemžusios šiferinį namo stogą, jame esantį turtą.

Kaip pasakojo šio namo šeimininkas, kuris gyvena Utenoje, apie gaisrą jam pranešė šalia šio sudegusio namo gyvenantis jo sūnus. „Kol atbėgo iki gaisro, namas jau atvira liepsna liepsnojo. Galimai nuo elektros užsidegė“, – kalbėjo namo savininkas. Anksčiau čia gyveno jo 81 metų sesuo, tačiau po kojos traumos ji išvykusi.

Į šiuos 1959 metais pastatytus namus vasaroti atvažiuodavęs vyriškis su savo šeima bei dviem seserimis tikino, kad lauks ekspertų žalai įvertinti ir tada spręs, ką daryti toliau. Jis gyrė ugniagesius–gelbėtojus, kurie labai operatyviai atvyko į gaisro vietą.

Kaip skelbia ugniagesiai–gelbėtojai, jiems atvykus namas degė atvira liepsna. Ugnis sunaikino šiferiu dengtą stogą, medinę perdangą, karkasines sienas. Namo vidus ir jame buvę daiktai arba sudegė, arba buvo supilti vandeniu. Tikėtina, kad gaisras galėjo įsiplieksti nuo elektros.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas