Gofro kartono pakuočių gamyba pagal poreikius

Reikalinga specializuota ir pažangi gofro kartono pakuočių gamyba? Kreipdamiesi į meistrus ne tik sutaupysite laiko, bet greitai, lengvai gausite idealiai Jums paruoštas pakuotes ir visa tai – už gerą, prieinamą kainą. Skaitydami toliau sužinosite apie gofruoto kartono pakuočių gamybos galimybes ir galėsite išsirinkti tai, kas tinka labiausiai.

Kaip gaminamos kartoninės pakuotės?

Gofro kartono pakuočių gamyba atliekama vadovaujantis aukščiausios kokybės standartais. Sukuriami tvirti, ilgaamžiai ir funkcionalūs, įvairių formų ir rūšių įpakavimai. Pagamintas pakuotes galima naudoti pagal pačias įvairiausias savo reikmes. Skirtingų dydžių dėžės ir dėžutės puikiai tiks įvairaus dydžio kroviniams. Esant poreikiui, gali būti gaminamos nestandartinių dydžių ir formų pakuotės, leisiančios dar lengviau įgyvendinti individualius pakavimo poreikius.

Pakuočių gamybai naudojamos tik geriausios ir kruopščiai atrinktos perdirbtos medžiagos. Tai ekologiškas, aplinką tausojantis būdas. Tas pačias pakuotes galima naudoti ir antrą kartą, todėl nebūtina kartą panaudojus išmesti, jeigu dar pakuotė pakankamai gražios išvaizdos. Metas pagalvoti ne tik apie gamtą ir jos gerovę, bet ir apie savo patogumą – naudodami mažiau pakuočių daugiau sutaupysite.

Gofruoto kartono privalumai

Kaip jau turbūt supratote, visos pakuotės gaminamos tik iš tvirto ir elastingo gofruoto kartono. Tai reiškia, jog jos ypatingai patvarios, patikimai apsaugo viduje gabenamus daiktus. Gofruotas kartonas yra atsparus lengvesniems smūgiams, įbrėžimams ir kitiems mechaniniams pažeidimams. Kroviniai apsaugomi nuo smūgių ir drėgmės, tuo pačiu dėžės išlaiko gražią išvaizdą.

Gofruoto kartono suteikiama apsauga tiesiogiai priklauso nuo jo storio. Jeigu rinksitės plonesnį E ar B kateogrijos kartoną, jis bus ne toks tvirtas ir labiau tiks lengvesnių daiktų pakavimui. C kategorijos kartonas jau gerokai storesnis ir puikiai pritaikomas daugeliui transportavimo reikmių. BE ir BC kartonas, tuo tarpu, yra ypatingai storas, susideda net iš 5 sluoksnių, todėl tai bus užtikrintas sprendimas gabenant dužesnius ir didesnės apsaugos reikalaujančius daiktus.

„Carttara“ gofro kartono pakuočių gamyba pagal visus Jūsų poreikius! Kreipkitės į specialistus ir jie sukurs kai ką nepaprasto, išskirtinio, kas idealiai tiks būtent Jums.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas