Kaip išrinkti moteriai tinkamiausius papuošalus?

Tuomet, kai reikia dovanos išrinktajai ar kitai brangiai moteriai, daugelis nusprendžia rinktis papuošalus. Galima sakyti, jog tokia idėja yra pakankamai saugi – juk šiais aksesuarais pasidabinti mėgsta daugelis dailiosios lyties atstovių. Visgi, tam, kad tokia dovana iš tiesų būtų nusisekusi, reikia gerai pagalvoti, kokie papuošalai atitinkamai moteriai patiktų labiausiai – tai padarysite atsižvelgę į šiuos patarimus.

Atidžiau panagrinėkite jos papuošalų dėžutę

Tai – kone pats svarbiausias niuansas, kuris Jums gerokai palengvins visas paieškas. Jei neturite galimybės patikrinti papuošalų dėžutės, likus kuo ilgesniam laikotarpiui iki artėjančios progos, pradėkite stebėti, kokius papuošalus ji renkasi dažniausiai. Galbūt jie labai subtilūs ir nepastebimi, o gal – ryškūs ir rėžiantys akį? Bet kuriuo atveju turėtumėte rinktis panašaus tipo aksesuarus. Daugelis šioje vietoje padaro klaidų, kuomet pirmenybę teikia ne mylimosios skoniui, bet papuošalams, kurie yra gražūs jiems patiems. Šiek tiek paeksperimentuoti galima, tačiau Jūsų dovana neturėtų tapti užuomina, kad moters stilius galėtų būti kone kardinaliai kitoks.

Atkreipkite dėmesį, kokiems metalams ji teikia pirmenybę

Tikriausiai norisi, kad Jūsų išrinktas papuošalas netaptų vienkartine puošmena – būtent dėl to turėtumėte pasistengti, kad jis derėtų prie kitų moters turimų aksesuarų. Pavyzdžiui, jei papuošalų dėžutėje dominuoja auksas, sidabras ar kiti metalai prie jų derės tikrai ne visais atvejais. Taip pat turėtumėte žinoti, jog kai kurios moterys tam tikriems metalams yra alergiškos ir nuo ilgo jų nešiojimo joms gali atsirasti niežulys ar kitos alerginės reakcijos. Jei nuspręsite padovanoti papuošalus iš metalo, kurio iki šiol ant moters nematėte, būtinai įsitikinkite, ar tokių reakcijų „nepadovanos“ ir Jūsų pasirinkimas.

Identifikuokite jos aprangos stilių

Net ir maždaug įsivaizduodami, iš kokio metalo pagamintas ir kokio tipo turėtų būti papuošalas, Jūs vis dar turite galimybę suklysti. Idealiausia, jeigu atidžiau panagrinėtumėte ar tiesiog pastebėtumėte jos garderobą. Tuomet lengviau suprasite, ar ji mėgsta ryškias detales, ar, pavyzdžiui, niekada nėra linkusi suspindėti. Turėkite omenyje, kad prie klasikinio stiliaus, vienspalvių drabužių geriausiai tinka ryškesni papuošalai, o prie įdomesnės aprangos verčiau rinktis neįpareigojančius aksesuarus. Taip pat galite pagalvoti, kokie papuošalai derėtų prie vienų ar kitų moters rūbų – jeigu įteikdami dovaną paminėsite ir šią detalę, moteriai parodysite, jog iš tiesų stengėtės dėl šios dovanos. Galite būti tikri: tokios Jūsų pastangos tikrai neliks neįvertintos.

Prisiminkite, jog dydis – labai svarbus

Šiuo atveju labai svarbu, kad dydis būtų pritaikytas ir pagal moters pomėgius, ir pagal jos sudėjimą. Itin dideli auskarai dar labiau sumažins nedideles ausis, o didžiulis žiedas ganėtinai keistai atrodys ant smulkesnių pirštų. Išimtis galima daryti tik tuomet, jeigu atlikote namų darbus ir žinote, kad Jūsų išrinktosioms patinka būtent masyvesni aksesuarų modeliai. Perkant žiedą, dydį turėtumėte žinoti kuo tiksliau (geriausia, jeigu slapčia „pasiskolintumėte“ jos mėgstamiausią), o apyrankės ar papuošalai ant kaklo neretai būna reguliuojami. Tokie aksesuarai – puiki išeitis tais atvejais, kai nesate tikri dėl dydžio ir neturite galimybių jo patikrinti.

Pakalbėkite su geriausia jos drauge

Jei visiškai stokojate idėjų ir rinkdami papuošalus bijote suklysti, į pagalbą galite pasitelkti geriausią Jūsų išrinktosios draugę – ji šiuo klausimu tikrai turės patarimų ir pasiūlymų. Šiuo atveju svarbu, kad draugė iš tiesų būtų artima: jei tiesiog nutarsite pasikalbėti su savo mama, ar, pavyzdžiui, papuošalų parduotuvėje dirbančia konsultante, jų patarimai gali nebūti tokie tikslingi. Tiesa, pasitelkę kūrybiškumą, ir patys galite išsiaiškinti, ko Jūsų moteriai šiuo metu reikėtų labiausiai – kartais paprasčiausiai pakanka jos atidžiai klausytis.

Visuomet pirmenybę teikite kokybei

Tai tikrai nereiškia, kad privalote dovanoti pačius brangiausius, brangakmeniais inkrustuotus papuošalus – nors tokie dirbiniai neabejotinai bus kokybiški, tai toli gražu nėra vienintelis Jūsų galimas pasirinkimas. Svarbiausia, jog atkreiptumėte dėmesį į jų gamintoją: vargu, ar pigi bižuterija šiuo atveju būtų geriausias sprendimas. Prieš dovanodami, papuošalą taip pat turėtumėte gerai apžiūrėti ir patikrinti, ar ant jo nėra įbrėžimų ir bet kokių kitų defektų. Plačią šių aksesuarų įvairovę rasite Pigu.lt el. parduotuvėje – spauskite čia, jei norite apžiūrėti auskarų asortimentą.

Sukurkite įspūdingą prisiminimą

Klystate, jei manote, jog tik sužadėtuvių žiedai moterims asocijuojasi su ypatingomis progomis – jei pasistengsite, bet koks Jūsų išrinktas papuošalas siesis su išskirtinėmis akimirkomis ir dėl to Jūsų išrinktajai jis taps dar brangesnis. Suorganizuokite pikniką gamtoje, nustebinkite netikėta vakariene ar surenkite kitą staigmeną ir tik tuomet įteikite savo dovaną. Net ir tokiu atveju, jei papuošalas nebus papuoštas brangiausiais deimantais, galite būti tikri, kad jis taps vienu mėgstamiausių moters aksesuarų. Tokiai užduočiai prireiks šiek tiek kūrybiškumo, tačiau rezultatai pranoks bet kokius mylimosios lūkesčius.

Vadovaudamiesi visais šiais patarimais, pakankamai lengvai nutarsite, kurie papuošalai moterims tiktų ir patiktų labiausiai. Jų pasirinkimas šiuo metu yra ypatingai gausus, taigi tinkamų aksesuarų surasite net ir pačioms išrankiausioms.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas