Vis knieti paspausti pedalą?

Po puriu sniego sluoksniu pirmas šaltukas… ech, net perbėga šiurpuliukai pagalvojus apie dideles apsukas ir į visas puses slystančius ratus… tad užuot svajojęs(-usi) apie tobulą orą lengvam slydimui, išbandyk auto pramogas! Grupinis.lt rasi greičiausių pasiūlymų nestabdančiomis kainomis!

Kaip tai… neturi teisių?

Na ką, teks varyt į vaikišką trasą. Ten normaliai, sustatyti šviesoforai, chuliganiškai nepavairuosi. Gali ir vaikus prigriebti.

Sakai, patikrinsi savo moters (vyro) vairavimo įgūdžius? Šaunu, apsidrausk ir išsigelbėk nuo siaubingos katastrofos! Apjuosk mylimąją(-ąjį) diržu ir prasukit keletą ratų kartingais. Tuoj pat paaiškės, į kurią dešinę reikia sukti. Būtinai išbandyk vairavimą tamsoje. O kas, jeigu… koks nors ekstra atvejis naktį ir pan. Po naktinių varžybų matysis tikrieji manevravimo talentai, reakcijos greitis, o gal ir sužinosi, ar tai gyvenimo meilė.

Gimei lenktynininku(-e)?

Taip taip, ta istorija. Ne ne, nepasakojai. Aha, kūdikystėje žiūrėjai formulę, pirmasis žodis „bruuum“. Driftas ant triratuko, gatvės lenktynes iš medžių lapų. Keista, kad neišaugai tikru(-a) kartingų čempionu(-e)! O gal visgi? Jei šaukia lenktynininko prigimtis, užsuk į Grupinis.lt ir pažabok žvėrišką greitį! Prisiminsi kiek primirštas vairavimo gudrybes, o ir vaikams patiks. Tik nemėgink ieškoti pasiteisinimų dėl laiko trūkumo ar blogo oro, dovanų kuponai – internetu, o kartodromą rasi ir po stogu.

Vis dar svajoji vairuoti tanką?

Tai jo, nėra žmogaus, kuris nebūtų svajojęs(-usi) vairuoti šarvuotį! Piko metu prasistumdyti parkingo vietą prie užgrūsto daugiabučio… ToBuLa. Kaip dar apskritai išgyvenam. Na tai ko snaudi, pildyk tą svajonę greičiau! Griebk dovanų čekį dovanų visai chebrai ir pakvailiokit. Aišku, po miestą nelabai pavyks pralėkti, bet kad linksma bus, tai neabejoju!

Įsidrąsinai?

Tai kad ir nebuvo ko jaudintis, kokia dar patirtis. Ne darbo pokalbis. Prisegs diržą, uždės šalmą. Turi galvą ant pečių? Tiesiog sukiosi tą baranką reikiama kryptimi ir viskas! O dabar skuosk tiesiai į Grupinis.lt! Padraguosi pele atrasi tobulų pasiūlymą smagiai popietei, o ir daug pigiau! Viens, du pelės paspaudimai – akcija ir šalmas jau ant galvos!

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas