Reikės
125 g sviesto, kiaušinio, 3 šaukštų cukraus, 4 šaukštų pieno, 3 stiklinių miltų, stiklinės lazdyno riešutų, skardinės virto kondensuoto pieno.
Gaminimas:
išsukite kiaušinį su cukrumi, supilkite tirpintą sviestą, pieną, suberkite miltus. Užminkykite tešlą. Padalykite tešlą į tris dalis ir dėkite į šaldiklį 2–3 val. Ištraukite vieną dalį, stambiai sutarkuokite ir iškepkite trupinius. Pakartokite su likusia tešla. Trupinius atvėsinkite, pagrūskite, sumaišykite su virtu kondensuotu pienu ir smulkintais lazdyno riešutais. Paimkite taurę su smailesniu dugnu, šiek tiek suvilgykite vandeniu, įdėkite į ją paruoštos masės, paspauskite, apverskite ir iškratykite suformuotą kankorėžį. Kartokite, kol baigsis masė. Sudėkite į lėkštę ir pabarstykite cukraus pudra.