Utenos rajono vaikai sulaukė kalėdinio stebuklo

Sunkiai besiverčiančiose šeimose gyvenančių Utenos rajono vaikų svajonės artėjant didžiosioms metų šventėms sulaukė ypatingo dėmesio. Trečius metus iš eilės prie projekto „Vaikų svajonės” prisijungianti finansų bendrovė „General Financing” išpildė bemaž 70 troškimų, o dovanas vaikams jos darbuotojai įteikė asmeniškai ketvirtadienį Utenoje vykusio šventinio renginio metu. Tądien mažieji džiaugėsi ne tik išsvajotais žaislais ar žieminiais batais, bet ir Lietuvoje gerai žinomo lenktynininko Benedikto Vanago, su kuriuo galėjo pabendrauti bei nusifotografuoti, draugija.

„Kasmet pasirenkame Lietuvos rajoną, kurio vaikų svajones pildome. Šiais metais pildėme Utenos rajono vaikų troškimus, nes būtent Utenoje yra įsikūręs vienas iš „General Financing” klientų aptarnavimo skyrių. Be to, esame Benedikto Vanago Utenos apylinkėse organizuojamo „Halls Winter Rally” partneriai, – sakė vartojimo kreditus ir pirkimo išsimokėtinai paslaugas teikiančios finansų bendrovės generalinis direktorius Konstantin Balakin. – Mums, kaip įmonei, svarbu prisidėti prie vietos bendruomenės gerovės ir skatinti vaikus tikėti svajonėmis, siekti jų išsipildymo.”
Į mažųjų nykštukų dainomis ir smagiais žaidimais nuspalvintą renginį, kurį organizuoti padėjo Utenos rajono socialinių paslaugų centro darbuotojai, atvykęs Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, kiekvienam vaikui įteikęs po maišelį sportinei aprangai, dėkojo „General Financing” darbuotojams už socialinį jautrumą bei dėmesį mūsų kraštui.
„Labai džiugu, kad ilgamečiai partneriai pildo vaikų svajones ir prisideda prie šios gražios akcijos. Viena iš sričių, kurioms skiriu savo energiją – saugus eismas keliuose. Būti saugiu kelyje reikia pastangų ir, svarbiausia, supratingumo. Linkiu kad vaikai ir džiaugtųsi išpildytomis svajonėmis, ir būtų saugūs kelyje”, – sakė dažnai Utenoje viešintis B. Vanagas, susirinkusiesiems atskleidęs, kad vaikystėje svajojo tapti didelio sunkvežimio vairuotoju, ir raginęs vaikus svajoti atsakingai. Lenktynininkas mažiesiems uteniškiams dalijo Susisiekimo ministerijos įsteigtus atšvaitus.
Dovanų, kurios pradžiugino vaikus, įvairovė plati: nuo žaislų iki žieminių batų, riedučių, triratukų, sportinių kostiumų ar bokso pirštinių.

„Utenos dienos” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas