Pergalės pyragas – puikus obuolių ir varškės derinys

Reikės: 4 pakelių (720 gramų) varškės, 3 kiaušinių, 8 obuolių, 1,5 stiklinės miltų, 200 gramų sviesto, 2–3 šaukštų cinamono, 0,5 stiklinės cukraus, šviežių uogų.

Gaminimas: Obuolius nulupkite ir stambiai sutarkuokite, įberkite cinamono. Į kitą indą sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius ir suberkite ketvirtį stiklinės cukraus. Trečiame inde stambiai sutarkuokite šaldytą sviestą, suberkite miltus ir likusį cukrų. Viską sutrinkite. Į kepimo formą dėkite pusę sviesto, miltų ir cukraus masės, ant jos – varškės, kiaušinių ir cukraus mišinį, tada – sluoksnį obuolių. Viršutinis sluoksnis – vėl iš sviesto, miltų ir cukraus. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite valandą. Iškeptą pyragą papuoškite šviežiomis uogomis.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas