Reikės: 300 g vištos filė, 500 g moliūgo, 1 svogūno, 4 česnako skiltelių, 0,5 puodelio vištienos sultinio, 0,5 puodelio kokosų pieno, druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį, šiek tiek paprikų miltelių, imbiero miltelių ir čiobrelių.
Gaminimas: svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką išspauskite, moliūgą supjaustykite kubeliais, vištieną nedideliais gabaliukais. Vištieną pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, muskato riešutais ir paprikos milteliais, apkepkite svieste, kol paskrus. Suberkite į puodą. Svogūnus ir česnakus apkepkite svieste, kol svogūnai kiek suminkštės, ir sudėkite moliūgą. Pabarstykite imbiero milteliais ir apkepkite. Suberkite viską į puodą. Įberkite čiobrelių, įpilkite vištienos sultinio ir kokosų pieno. Troškinkite 30 minučių ant mažos ugnies uždengus dangtį.