Į Uteną grįžtantis Kazimieras Jakutis: tai – mano kraštas, mano tarmė, mano kalnai ir pakalnės

Į Uteną spalį atvyksta bardas Kazimieras Jakutis-Pagulbis, pristatysiantis naują savo albumą „Baltas vilkas 2“. Su akustine grupe koncertuojantis dainų autorius ir atlikėjas nekantrauja vėl sugrįžti į Utenos kamerinio teatro sceną.

„Didelė laimė, jei sutinki gyvenime žmones, su kuriais tau gera. Didelė laimė važiuoti koncertuoti į salę, pas žmones, kurie tavęs laukia. Kurie tokie šilti, kaip šių metų rugsėjis. Kalbu apie Utenos kamerinio teatro šeimininkus Justiną Mandrijauskaitę, Šarūną Kunicką ir jų direktorių šunelį Špylką“, – dalijosi K. Jakutis.

Bardas labiausiai nori atkreipti dėmesį į tai, ką kasdienybėje neretai pamirštame – kertamus medžius ir miškus, gyvūnų apsaugą ir žemę, kuri savo resursais nėra begalinė. Iš kūrybos nedingsta ir kiti svarbūs motyvai – žmogaus būtis, meilė moteriai ir savo kraštui, ilgesys vaikystei, tėvams bei tėviškei.

Atlikėjas pažada – Utenoje nuskambės tiek naujos, praėjusiais metais sukurtos dainos, tiek senosios, be kurių gerbėjai neįsivaizduoja nė vieno koncerto.

„Žinau, kad salė bus pilna. Kodėl? Todėl, kad šioje salėje, pas šiuos žmones niekada nebūna kitaip. Todėl, kad Utena – mano kraštas, mano tarmė, mano kalnai ir pakalnės. Ir mano aukštaitiškas graudumas iš čia. Lenkiuosi. Laukiu“, – kviečia K. Jakutis.

Koncertas vyks spalio 23 d. (trečiadienį) 19 val. Utenos kameriniame teatre. Bilietus galima įsigyti internetu per Bilietai.lt arba teatro kasoje.

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas