Padėka – šventė keturračių mėgėjams ir gerbėjams

Birželio 13 dienos popietę Utenos rajone, Kaliekių kaime, rinkosi keturračių gerbėjai ir mėgėjai. Juos į padėkos ir bendrystės šventę sukvietė ne tik Utenoje, bet ir visoje Lietuvoje esantiems keturračių sporto entuziastams gerai žinomos asociacijos „Utenos ATV Purvo šernai“ (toliau – „Purvo šernai“) sportininkas bei vadovas Gedas Kalinauskas.

„Utenos ATV Purvo šernai“ asociacijos prezidentas Gedas Kalinauskas per 10 metų aktyvaus sporto yra dalyvavęs šimtuose įvairaus sudėtingumo varžybų, iškovojęs daugiau nei 60 taurių ir medalių, todėl gali patarti kiekvienam nusprendusiam įsigyti keturratį

Aktyvaus sporto entuziastas

„Purvo šernus“ Utenoje puikiai pažįsta visi keturračių ir bagių entuziastai. Asociacijos nariai ne kartą miestelėnus džiugino ir miesto šventės metu ar Naujųjų metų proga. O jos prezidentas G. Kalinauskas yra daugkartinis Lietuvos keturračių ir bagių lengtynių prizininkas bei nugalėtojas, pergales skinantis ir kitose šalyse. Jis jau daugiau kaip dešimt metų aktyviai užsiima keturačių sportu, o pastaraisiais metais jo gyvenime atsirado dar ir profesionaliai paruoštas bagis, su kuriuo galima būtų varžytis net Dakaro ralyje. „Purvo šernų“ bendruomenę sudaro patyrę keturratininkai, kurių daugelis sėkmingai dalyvauja varžybose ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Tam, kad sėkmingai galėtum dalyvauti varžybose, reikia treniruotis. „Laikomės griežtų treniruočių taisyklių, važiuojame tik į tuos laukus ir miškus, su kurių savininkais sutarta, visus ūkininkų pasėlius apvažiuojame pakraščiais, o pamatę gyvulius – juos apvažiuojame dideliu lanku“, – sakė „Purvo šernų“ asociacijos prezidentas. Jiems pretenzijų neturi ne tik ūkininkai ar medžiotojai, kuriuos per tiek veiklos metų Utenos rajone jau turbūt visus pažįsta, bet ir aplinkosaugininkai ar policija. „Didžiausia problema – jaunimas iš miesto, kuris vos tik nusipirkęs keturratį iškart be galvos lekia kur papuola, nesirinkdamas ir neatsiklausdamas žemės savininko, ar taip galima daryti, o nukenčiame tvarkingai važinėdami ir sportuodami mes“, – pažymėjo G. Kalinauskas.

Kaliekių kaime, nutolusiame vos 4 kilometrus nuo Utenos, neseniai įrengtose patalpose galima išbandyti naujus ODES keturračius, atliekamas jų garantinis ir pogarantinis aptarnavimas

Padėka ir bendrystės šventė Kaliekiuose

G. Kalinauskas per daugiau nei 10 aktyvaus sporto metų išbandė įvairią skirtingų gamintojų techniką. „Iš tiesų manęs nuolatos klausia, tiek per varžybas tiek po jų, žinodami puikius rezultatus skambina ir atvažiuoja į namus pažiūrėti, kaip yra ruošiama technika, ką aš vairuoju“, – sakė „Purvo šernų“ prezidentas. Pasak jo, keturračius išsirinkti jis padėjo daugeliui entuziastų. Kuomet yra rezultatai, keturračių pardavėjai patys siūlo išbandyti savo techniką. Taigi į Utenos rajone esantį Kaliekių kaimą ne vieni keturračių pardavėjai buvo atvežę savo naujas transporto priemones, turėdami tikslą, kad „Purvo šernai“ jas išbandytų, įvertintų ir, tikėtina, po to rekomenduotų kitiems norintiems nusipirkti. „Taip natūraliai ir išsivystė draugystė su VM MOTO, kurios pagrindinė specializacija yra motociklų, keturračių ir motorolerių pardavimas, remontas, atsarginės dalys, aksesuarai“, – sakė G. Kalinauskas. Anot jo, VM MOTO būtent jam pasiūlė tapti puikaus prekės ženklo ODES išskirtiniu atstovu visame Utenos regione. Taip prieš pusę metų ir užsimezgė „Purvo šernų“ bendradarbiavimas su VM MOTO.

„Iš tiesų, surengti šventę visiems keturračių mėgėjams ir gerbėjams man kilo dar prieš kelis mėnesius“, – sakė G. Kalinauskas. Anot jo, pagrindinis šios šventės tikslas ir akcentas – sukviesti visus neabejingus keturračiams į vieną vietą ir pasidalinti idėjomis bei gera nuotaika. „Be to, išties nuoširdžiai noriu padėkoti visiems savo klientams, kurie per šį pusmetį jau įsigijo keturratį iš manęs ir juo džiaugiasi“, – pažymėjo „Purvo šernų“ vadovas. O šventė pavyko puikiai, daugiau nei 100 susirinkusiųjų galėjo pamatyti, pasikonsultuoti, pasitarti apie keturračius bei jų priežiūrą ne tik su G. Kalinausku, bet ir su VM MOTO atstovais, kitais svečiais. Buvo galimybė ir iškart išbandyti keturratį tam paruoštoje trasoje. Vyravo gera, nuoširdi nuotaika, kurią kūrė „Purvo šernų“ vadovas.

Gedo Kalinausko nuomone, ODES keturračiai – geriausias pasirinkimas rinkoje, atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį

ODES keturračiai

„Prisipažinsiu, kad per daugelį metų teko išbandyti daug skirtingų gamintojų keturračių, skirtų įvairioms reikmėms ir, mano nuomome, ODES prekės ženklo keturračiai šiuo metu yra geriausias pasirinkimas rinkoje, atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį“, – pažymėjo keturračių specialistas. Pasak jo, kiekvienas apsilankęs vos 4 kilometrus nuo Utenos nutolusiame Kaliekių kaime, galės pasėdėti, užsivesti ir išbandyti keletą ODES modelių. Medžiotojams, ūkio darbams ir ramiam važinėjimui siūlomas 650 kub. cm dvivietis ODES keturratis, kuris pasiekia net 120 km. per valandą greitį. Norintiems didesnės dinamikos ir galios, yra dvivietis 1 000 kub. cm keturratis. O norintiems pabandyti palenktyniauti ir treniruotis, yra vienvietis 1 000 kub. cm modelis. Visi ODES modeliai parduodami su gamyklinėmis gervėmis, yra keturiais varomais ratais, turi vairo stiptintuvus ir svarbiausia – visus, net ir sportinius modelius, galima registruoti arba kaip traktoriukus arba kaip keturračius „Regitroje“ ir gauti numerius bei oficialiai važinėti tiek gatvėmis, tiek bekele. Apskritai, prie ODES keturračių montuojama daugybė priedų. Žiemą, užsidėjus buldozerį, galima stumdyti sniegą, vasarą – prisikabinti žoliapjovę ir pjauti žolę arba, prisikabinus priekabėlę, parsivežti malkų iš miško. O kainos priklauso nuo modelio ir komplektacijos – nuo 8 000 iki 11 000 eurų. „Nesiekiu daikto tik parduoti, per daugelį metų esu išbandęs daugybę keturračių ir jiems skirtų priedų, tad kiekvienam užsukusiam siūlau pirmiausia reikalingą priedą išbandyti nemokamai, tarkime buldozerį, o tik po to, jeigu priemonė atitinka lūkesčius, įsigyti“, – sakė G. Kalinauskas. Pasak jo, toks individualus klientų poreikių išsiaiškinimas yra labai svarbus, ir visi klientai lieka patenkinti galimybe ne tik išbandyti keturratį, bet ir jo priedus. Kaliekiuose yra atliekamas ir garantinis bei pogarantinis aptarnavimas. „Keturračio apžiūrą reikia atlikti po kiekvieno tūkstančio kilometrų, vienas tą tūkstantį nuvažiuoja per visą vasarą, tačiau yra ir tokių, kurie nuvažiuoja ir per kelias savaites, tarkime, medžiodami. Paskambinus ir susitarus, mes aptarnavimą galime atlikti vos po kelių dienų“, – sakė ODES prekės ženklo atstovas Utenoje. Anot jo, tai labai svarbu, nes niekas nenori laukti kelių savaičių ar mėnesio, negalėdamas naudotis keurračiu, nes, jeigu neatliekamas garantinis aptarnavimas, netenkama gamintojo garantijos.

ODES keturračius apžiūrėti, pasikonsultuoti ir įsigyti galima vos 4 kilometrus nuo Utenos nutolusiame Kaliekių kaime, Kupiškio g. 46. Prieš atvykstant, būtinai reikia susiskambinti ir sutarti susitikimo laiką tel. +370 610 66699.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas