Reikės: šaldytos sluoksniuotos tešlos, 4 svogūnų, 1 kg maltos mėsos, 200 g fermentinio sūrio, 300 g pievagrybių, 4 kiaušinių, 1,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštų miltų, 5 pomidorų šaukštelio rozmarino, 0,5 šaukštelio čiobrelių, druskos ir juodųjų pipirų.
Gaminimas: nulupkite ir susmulkinkite svogūnus. Apkepkite kartu su malta mėsa. Pagardinkite prieskoniais ir palikite ataušti. Sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinius, grietinę ir miltus. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Supjaustykite pomidorus griežinėliais. Iškočiokite tešlą ir padenkite ja kepamuoju popieriumi išklotos didelės skardos (aukštesniais kraštais) dugną bei kraštus. Ant tešlos užpilkite maltos mėsos masę, sudėkite pjaustytus pievagrybius, užpilkite sūrio bei grietinės mišinį ir sudėkite pjaustytus pomidorus. Pagardinkite rozmarinu, čiobreliais, druska, juodaisiais ir pipirais. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 25–35 minutes.