Jubiliejinis Liudo Mikalausko ir Egidijaus Bavikino turas „Dviese gondoloje. Jau 15 metų!“

Liudas Mikalauskas ir Egidijus Bavikinas jau 15 metų yra vienas mylimiausių duetų Lietuvoje! Kur tik jie nuvyksta, ten iš karto gimsta šventė! Jų nepaprastas gebėjimas bendrauti su publika, subtilus humoro jausmas sukuria betarpišką atmosferą, kuri kiekvienam žiūrovui leidžia pasijusti koncerto dalimi – ploti, dainuoti, šokti ir nubraukti juoko ašarą kartu su mylimais dainininkais. Neseniai uždainavę Venecijoje garsiąją „O Sole Mio“ ir pamatę, kaip publika yra pasiilgusi jų atliekamų dainų, atlikėjai nusprendė ryžtis ir 15 metų bendro dainavimo proga pakeliauti po Lietuvą. Nepraleiskite progos apsilankyti neužmirštamame vakare, kartu su šmaikščiųjų scenos bičiulių dainomis bent mintimis paplaukioti Venecijos kanalais, grožėtis lietuviškomis dainomis, įspūdingiausiais operetės duetais. Dalyvauja: Liudas Mikalauskas (bosas), Egidijus Bavikinas (tenoras), Beata Vingraitė (pianinas).

Jei norite bent valandėlei pabėgti nuo kasdienybės ir pasikrauti teigiamų emocijų, šis vakaras kaip tik Jums!

Laukiame Jūsų kovo 20 d. 14 val. Utenos kultūros centre bei tą pačią dieną 18 val. Molėtų kultūros centre. Bilietais prekiaujame portale www.bilietai.lt

Utenoje bei Molėtuose koncertinėje programoje drauge pasirodys Kijevo konservatorijos magistrė, tarptautinių konkursų laureatė pianistė Liubov Drozd (Ukraina). Džiaugiamės, kad ši talentinga pianistė prisijungė prie mūsų jubiliejinės programos ir savo muzikavimu suteiks visiems tikrai jaudinančių akimirkų!

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas