Pasirūpinkite savo sveikata efektyviai ir greitai su lėtaeigėmis sulčiaspaudėmis

Šviežiai spaustos sultys – puikus būdas praturtinti savo mitybą vitaminų ir mikroelementų porcija. Naudingi ingredientai, vartojami skystu pavidalu, pasisavinami kelis kartus greičiau nei suvalgyti sveiki. Tačiau svarbu ne tik galutinis rezultatas, bet ir sulčių paruošimo būdas. Todėl svarbų vaidmenį atlieka įrenginio, kuriuo juos išspaudžiate, pasirinkimas. Šiuo metu rinkoje yra daug įrenginių – rankinės sulčiaspaudės, greitaeigės sulčiaspaudės ir lėtaeigės sulčiaspaudės, kurias rasite letaeige-sulciaspaude.lt. Dėl greičio, spaudimo tikslumo ir sulčių kokybės daugiausia dėmesio skirsime pastarosioms.

Svarbiausi lėtaeigių sulčiaspaudžių privalumai

Lėtaeigėse sulčiaspaudėse yra specialus volelis, kuris, užuot pjaustęs, atsargiai susmulkina ingredientus, nepaveikdamas vaisių ir daržovių ląstelių struktūros. Dėl to išsaugoma didesnė dalis vertingų vitaminų ir mikroelementų, kurie atlieka pagrindinį vaidmenį žmogaus organizme. Taip pat gautos sultys išlaiko sodrią spalvą ir natūralų tankį, kurį galima reguliuoti atitinkamų svirčių dėka kai kuriuose įrenginiuose. Dar vienas privalumas – sultys ruošiant neįkaista, o jos vidaus nepasiekia didelis kiekis oro. Tai turi įtakos paruošto gėrimo patvarumui, spalvai ir skoniui.

Lėtaeigėmis sulčiaspaudėmis galite ne tik spausti vaisius ir daržoves, bet ir apdoroti sėklas, žoleles ar grūdus. Geriausiai šiuo atveju pasiteisins horizontalios vieno sraigtės sulčiaspaudės, kurios pasižymi daugiafunkciškumu. Jų pagalba galite gaminti augalinius pienus (pvz., migdolų ar sojų pieną), sumalti grūdus (pvz., aguonas, sėmenis), paruošti prieskonius (pvz., džiovintų paprikų miltelius), ruošti ledus, šerbetus, žemės riešutų sviestą ir net makaronus.

Kita vertus, lėtaeigės sulčiaspaudės yra puikus sprendimas sulčių mėgėjams, vertinantiems vietos taupymą. Kompaktiški, nedideli ir lengvi, nepriekaištingo dizaino ir puikių techninių parametrų prietaisai labai gerai tiks net ir mažose virtuvėse.

Ar lėtos sulčiaspaudės turi trūkumų?

Daugelis žmonių labai dvejoja prieš nuspręsdami įsigyti lėtaeigę sulčiaspaudę. Dažniausiai taip nutinka ne dėl abejonių dėl sulčių kokybės, o dėl kainos. Jos paprastai būna brangesnės už kitas sulčiaspaudes. Tačiau reikia atminti, kad spaudimo dėka gerų sulčiaspaudžių pagalba gausime daug daugiau sulčių, o kartu ir daugiau vitaminų. Spaudžiant niekas neišmetama veltui. Gaunate maksimalų skonį, daug maistinės vertės, o minkštimo likučius netgi galite panaudoti – pavyzdžiui, dėdami į sriubą, vaisių putėsius ar panaudoti kaip maistą namų gyvūnėliams.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas