Geriausias sporto bazes turinčiame mieste – sportines pergales skinantys jaunieji sportininkai

Baigiantis metams visuomet dar kartą atsigręžiama atgal: skaičiuojami užbaigti darbai, taip pat apmąstoma ir tai, kas liko nenuveikta. Šiais jau praeinančiais metais sporto pasaulyje įsibrėžė vienas svarbus įvykis – Sočio olimpinės žaidynės, kuriose dalyvavo uteniškė slidininkė Ingrida Ardišauskaitė. 2014-aisiais sėkmė lydėjo Lietuvos jaunučių sporto žaidynių dalyvius, prizininkais tapo mūsų rankininkai, dviratininkai, lengvaatlečiai ir plaukikai. Net 138 medaliai atkeliavo į Uteną – juos iškovojo Utenos daugiafunkcio sporto centro auklėtiniai. Utenos rajono vardą šalyje ir pasaulyje garsina įvairių sporto šakų sportininkų pasiekimai – jaunąją kartą ugdo profesionalūs treneriai, o sportininkams treniruotis Utenoje sudarytos puikios sąlygos.

Gruodžio 30 dieną Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje buvo tradiciškai pagerbti mūsų rajono sportininkai, Lietuvos čempionatuose ir pirmenybėse iškovoję prizines vietas.
Jų pasveikinti atvyko valdžios atstovai – Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas, jo pavaduotojas Alvydas Gražys, Utenos DSC direktorius Alvydas Surgautas, jo pavaduotojas Algirdas Bivainis. Linkėdami gerų startų ir kitais metais, sveikintojai pasidžiaugė turimomis sporto bazėmis, kuriose savo sportinius įgūdžius gali tobulinti kiekvienas rajono gyventojas.
Padėkos už auklėtinių sportinius pasiekimus ir Utenos vardo garsinimą Lietuvoje 2014 metais įteiktos treneriams Vitai Zarankienei, Jurgitai Jurkėnienei, Svetlanai Dervinienei, Viliui Jankauskui, Jurgitai Kirilovienei, Mantui Saliamonui, Edgarui Koverai, Alvydai Černiauskaitei, Reginai Butkienei, Džiuljetai Černiauskaitei, Aleksandrui Diominui, Daivai Šiukščienei, Aurelijai Kiršaitei ir Zenonui Misiūnui, o padėkos už sportinius pasiekimus atiteko visiems įvairių sporto šakų skirtingų amžiaus grupių sportininkams.

V. Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas