Restoranui „Kaukė“ – jau treji

Restoranas „Kaukė” nuo pirmų dienų išsiskyrė maloniu ir šiltu aptarnavimu. Čia susiformavo nuolatinis klientų, valgančių dienos pietus, būrys, o rezervuoti salę banketui, furšetui ar gedulingiems pietums geriausia prieš mėnesį.
Kokie ateities planai, pasakojo restorano vadovė Rasa Lucinavičienė, kuri išsiskiria neišsenkančia energija ir gera nuotaika.

Jūs – jau treji metai Utenoje. Kaip jaučiatės?

Turiu 25 metų patirtį maitinimo versle, taigi teko patirti ir šilto, ir šalto. Per šiuos trejus metus buvo ir labai gerų dienų, ir ne tokių. Džiaugiuosi ir noriu padėkoti visiems nuolatiniams svečiams, kurie įvertino mūsų pastangas prisitaikyti ir kiekvienam pasiūlyti kokybiškų bei skanių patiekalų. Dar labiau noriu padėkoti užsisakantiems verslo vakarienes, banketus, furšetus ar gedulingus pietus. Dar kartą ačiū už pasitikėjimą mumis, o mes ir toliau viską gaminsime tik iš šviežių produktų, paprastai, tačiau kartu ir labai skaniai.

„Kaukė“ garsėja išskirtinėmis sriubomis. Kokia paslaptis?

Sulaukiame daug gerų atsiliepimų apie mūsų verdamas dienos sriubas. Paslaptis labai paprasta. Tinklinės maitinimo įstaigos ar picerijos praktiškai visą produkciją gauna suporcijuotą ir užšaldytą, o mes perkame šviežią. Tarkime, vakar pirkau 15 viščiukų, paruošėme krūtinėlės kepsnius ir liko sparnelių, kulšelių ir t. t. Taigi visa mėsa keliaus į puodą ir bus puikus sultinys sriubai. Praktiškai visų sriubų pagrindus sudaro natūralus sultinys. Be to, niekada negailime sviesto, svogūnų, bulvių, kitų daržovių. Jei prie sriubos reikia grietinės, tai mes dedame šaukštą 40 proc. riebumo grietinės. Trumpai tariant, svečių teigiami atsiliepimai ir rekomendacijos visuomet geriau už sutaupytus kelis centus.

Ką, be sriubos, galima dar užsisakyti pietums?

Kiekvieną dieną stengiamės paruošti vieną lietuvišką patiekalą. Uteniškiai pagiria, kad darome išskirtinį bulvių plokštainį su spirgučiais arba varške, mūsų verdami cepelinai purūs ir lengvi. Darydami balandėlius tikrai negailime mėsos, svogūnų ir patiekiame su skania bulvių koše. Žinoma, gaminame ir troškinius. Uteniškiai dažniausiai renkasi vištienos arba kalakutienos, kiti jautienos befstrogeną. Žinoma, turime ir kepsnių bei salotų. Jei svečias pageidauja vegetariškų patiekalų, tuomet specialiai jam galime pagaminti užkeptą baklažaną arba daržovių apkepą. Prie visų patiekalų galima pasirinkti daržoves ir ryžius, grikius arba bulvių košę, apkeptas bulves. Porcijos didelės – juk per pietus reikia gerai pavalgyti.

Kaip dėl banketų, furšetų, gedulingų pietų?

Labai gerai, kad turime dvi atskiras erdves rūsyje ir pirmame aukšte. Čia galima švęsti vestuves, priimant iki 120 žmonių, arba gimtadienius atskirai viršuje ir apačioje. Kadangi yra atskiri įėjimai, svečiai praktiškai nesutinkavieni kitų. Priimame visus norinčius atšvęsti gimtadienius, krikštynas, pavalgyti verslo pietus ar vakarienes, užsakyti gedulingus pietus. Galimas banketinis arba furšetinis maitinimo tipas.
Visiems uteniškiams noriu pasakyti, kad užsukite pasitarti jau pasirinkę Jums tinkamą datą, nes vėliau tiesiog gali nebūti vietos. Visiems užsakymams stalai pas mus paruošiami profesionaliai, stilingai ir gražiai: su polėkštėmis, skirtingomis taurėmis bei išskirtinių įrankių serviravimu. Už tai papildomai mokėti nereikia. O maistas ruošiamas šviežias ir iš geriausių produktų.

Ar galima pas Jus užsakyti ir išvažiuojamąjį maitinimą?

Išties gauname vis daugiau išvažiuojamojomaitinimo užsakymų. Kreipiasi uteniškiai, kurie namuose nori atšvęsti savo jubiliejų, tačiau nenori apsikrauti papildomais darbais ir gaminti. Jei netikėtai užsuko verslo partneriai, Jūs visuomet galite mums paskambinti ir užsakyti vieno kąsnio užkandžius, dienos pietus ar prabangią vakarienę. Žinoma, geriausia, kad iš anksto sutartumėme, kokiam kiekiui žmonių reikia pagaminti, ir išsirinktumėte, kokius patiekalus norite valgyti. Maistas transportuojant išlaikomas šiltas. Viską Utenos mieste pristatome nemokamai, o į tolimesnes vietas už sutartą mokestį.

Restoranas „Kaukė“ įsikūręs miesto centre, Aušros g. 11, Utenoje. Banketai, furšetai, gedulingi pietūs, išvažiuojamasis maitinimas. Daugiau informacijos tel. 8 656 27 061.

Dėkoju už pokalbį.
Kalbėjosi Lauris VAINAUSKAS 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas