Panevėžyje išskirtinis nuolaidų savaitgalis: puiki proga pasiruošti vasaros sezonui

Nenumaldomai artėja vasaros sezonas, kai vis daugiau laiko praleisime gryname ore aktyviai leisdami laisvalaikį. Žinoma, šiems malonumams reikėtų pasiruošti. Norintiems vasarą sutikti stilingai ir puikiai nusiteikus vėlyvas pavasaris tampa idealiu laiku apsirūpinti naujais laisvalaikio ir sporto drabužiais už viliojančią kainą.

Jau gegužės 13–14 dienomis prekybos centre „Babilonas” vyks sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalis, kurio metu galėsite ne tik puikiai praleisti laiką, bet ir įsigyti prekių su itin didelėmis nuolaidomis.

Sportuojantiems bei mėgstantiems aktyvų laisvalaikį vertėtų aplankyti „Sports Direct”, nes ten bus taikoma 20 proc. nuolaida visoms prekėms. Taip pat vertėtų užsukti ir į neseniai prekybos centre „Babilonas” atsidariusią „Puma Factory Outlet” parduotuvę, kurioje visos prekės yra su 30–70 proc. nuolaida. Išskirtinio savaitgalio metu ten lauks papildoma 20 proc. nuolaida visai avalynei. 30 proc. aprangai ir 40 proc. nuolaidas avalynei taikys „Hiatus”, o „Audimas” siūlys net 20 proc. nuolaidą visoms prekėms.
Ir tai dar tikrai ne viskas. Ekologija besirūpinantis prekės ženklas „Regata” savaitgalio dienomis organizuoja akciją, kai atnešus seną nebenešiojamą drabužį naujam bus taikoma 30 proc. nuolaida. Nuolaidomis stebins ir „Hummel”. Ten bus taikoma 20 proc. nuolaida visai pavasario kolekcijai. Negana to, „Winner Sport” siūlys visoms prekėms 20 proc., „Oksalis” – 20 proc. batams, 40 proc. „Thermo Wave” apatiniams rūbams ir dar daugiau nuolaidų įvairioms kategorijoms.
Nežinantiems, ką geriausia pirkti esant didelėms akcijoms, vertėtų žinoti kelis sėkmingo apsipirkimo principus. „Puma Factory Outlet” rinkodaros specialistės Skirmantės Liutkutės teigimu, išpardavimų metu galima rasti ir visada madingų bei reikalingų prekių, ir išskirtinių ryškių drabužių bei akcentų. „Pastarųjų visada verta gerai paieškoti, mat dažnai ryškūs akcentai ilgą laiką išlieka madingi sporto ir laisvalaikio aprangoje”, – sakė ekspertė.
Specialistai pataria atkreipti dėmesį į niekada iš mados neišeinančius drabužius. „Tokios spalvos kaip juoda, pilka ir balta yra amžinos, visada madingos. Jų spalvų drabužius labai lengva derinti su kitais ryškiais ir spalvotais. Taip pat daugelis tokių spalvų kolekcijų yra tęstinės – tarp jų ir bėgimo, ir futbolo, ir motociklų sporto drabužiai bei avalynė”, – pasakojo S. Liutkutė.
„Sports Direct” vadovas Vladas Korsakovas pataria išpardavimų metu visada pirkti tai, ko labiausiai reikia. „Amžinai bus madinga ta sporto apranga, kuri leis gerai jaustis, puikiai atrodyti ir morališkai inspiruos mažiau sėdėti ir daugiau judėti”, – sakė V. Korsakovas.
Pasak pašnekovo, tendencijos visada liks tendencijomis, jei vartotojas nebus drąsus ir jaunatviškas. Sporto ir laisvalaikio prekės nuolat tobulėja ne tik išoriškai, bet ir technologiškai, tad norintiems jaustis itin patogiai pravartu kartas nuo karto atnaujinti savo garderobą.
Pasiruošti šiltajam sezonui ir pasinaudoti viliojančiomis nuolaidomis galite gegužės 13–14 dienomis prekybos centre „Babilonas” vyksiančio sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalio metu.

PC „Babilonas” inf. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas