Policijos darbuotojai jau šeštą kartą tampa neatlygintinais kraujo donorais

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato darbuotojai atsišaukė į kvietimą pagelbėti nelaimės ištiktiems žmonėms, kuriems gyvybiškai svarbu sulaukti kraujo, todėl lapkričio 25 dieną tapo neatlygintinais kraujo donorais.

Policijos pareigūnai, dažnai patys susiduriantys su nelaimėmis, puikiai supranta, kad duotas kraujas suteiks galimybę kažkam, balansuojančiam ties gyvybės ir mirties riba, sugrįžti į gyvenimą.
Lapkričio 25 d. komisariato mažoji posėdžių salė pusdieniui virto kraujo donorų kabinetu – čia buvo išdėlioti prietaisai imti kraują, jį saugoti, tikrinti spaudimą, ir kt. Kraujo centro darbuotojai džiaugėsi kiekvienu policijos darbuotoju, neatlygintinai davusiu kraujo. Kaip informavo šio centro darbuotojai, šiuo metu trūksta visų kraujo grupių donorų.
Kraujo centro darbuotojai nuoširdžiai dėkojo komisariato kolektyvui už donorystės rėmimą, pagalbą sergantiesiems. Tokia kraujo donorystės akcija Utenos policijos komisariate vyko jau šeštą kartą ir tikimasi, jog Utenos apskrities policijos pareigūnų ir Kraujo centro bendradarbiavimas tęsis dar ilgus metus.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas